Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 12 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #220

AliExpress staat bomvol met gadgets. Daarom zetten wij wekelijks een aantal deals voor je op een rij. Van te vreemde gadgets tot aan bizarre koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met hebbedingetjes die je wel én niet wilt hebben. Het is tijd voor nummer 220.

AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla voor goedkope gadgets als een doolhof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met het vinden van de meest opvallende koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

Zonnebloempit-peller

Raak jij ook altijd zo uitgeput van het pellen van zonnebloempitten? Krijg jij er ook altijd zulke droge handen van? Heb je na het pellen al geen zin meer in het eten van de pitten? Dan heeft Ali een gadget voor je die dit enorm zware werk voor je doet. Zo kunnen jij, je handen, je nagels en je aanstellerigheid even tot rust komen.

zonnebloempitpellek AliExpress
Zonnebloempitpeller (Afbeelding: AliExpress)

2,35 euro

AliExpress topper: Mini-sealmachine

Zie hier een gadget dat misschien nog wel onzinniger als dan het gadget hierboven. Dit apparaatje sluit namelijk een zak chips alsof hij nooit is geopend. Alsof je genoeg zelfbeheersing hebt om de zak chips niet in een keer leeg te eten. Wat een grap, Ali. Heb je wel genoeg zelfbeheersing? Good for you. Dan hopen we dat je ook genoeg zelfbeheersing hebt om geen prul van Ali te bestellen.

mini-sealmachine
Mini-sealapparaat (Afbeelding: AliExpress)

2,10 euro

QI-oplader met ‘diamant’

AliExpress is niet mis van gadgets die opvallen. Zo ook deze QI-lader met ‘diamant’. De diamant functioneert als bedlampje en kan ook los worden gebruikt. Schitterend? Mwah.

QI-lader AliExpress
QI-lader met RBG-diamant (Afbeelding: AliExpress)

15,84 euro

Opvallende regenjas voor de hond

Zie hier een regenjas voor de hond. Want je laat je hond toch niet in de regen lopen. Slecht baasje. Een goed baasje steekt de vier poten van diens hond door de mouwen van dit hippe ‘The Dog Face’ jasje. Zo is de viervoeter zeker het meest hipster beestje op het hondenuitlaadveldje.

regenjas hond AliExpress
Regenjas voor de hond (Afbeelding: AliExpress)

9,27 euro

Opvallende paraplu

Als je zelf ook wilt opvallen in de regen kun je deze paraplu gebruiken. De LED-paraplu maakt je extra zichtbaar in het donker. Het is een goed waarschuwingslicht tegen het bekende paraplu-in-oog-fiasco. Of de LED-lampen een beetje regen overleven? Voor 60 euro is dat toch zeker te hopen.

LED-paraplu
LED-paraplu (Afbeelding: AliExpress)

60,56 euro

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer gadgets vinden? Bekijk dan de beste deals van de Aldi, Lidl, Kruidvat en Action in week 45, waaronder Bluetooth oordopjes voor 15 euro, een hometrainer voor 200 euro en meer.

Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #220
Sluiten