Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 19 nov 2021

Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #221

AliExpress staat bomvol met gadgets. Daarom zetten wij wekelijks een aantal deals voor je op een rij. Van te vreemde gadgets tot aan bizarre koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met hebbedingetjes die je wel én niet wilt hebben. Het is tijd voor nummer 221.

AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla voor goedkope gadgets als een doolhof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met het vinden van de meest opvallende koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

Bluetooth speaker om je nek

Bluetooth oordopjes zijn zó 2021. Zie hier een Bluetooth speaker voor om je nek. Zie het als een soort shawl, maar dan niet een die je warm houdt, maar een die je voorziet van je favoriete hits. Het gadget heeft overigens ook ingebouwde oordopjes die je er als een soort stofzuigersnoer uit trekt. Zo hoef je niet altijd de mensen in de treincoupé lastig te vallen met je slechte muzieksmaak.

nek speaker AliExpress
Speaker om je nek (Afbeelding: AliExpress)

61,32 euro

AliExpress topper: Case om je case

De case van Apple’s AirPods is net zo wit als Apple’s AirPods zelf. Bescherm het tere dingetje daarom met nog een case. En een hoesje om die case. Zo blijft de case van de case ook schoon en krasvrij. Een beetje te veel van het goede? Ja.

AliExpress AirPods case
Case voor je case (Afbeelding: AliExpress)

Vanaf 0,01 euro

Kiwisnijder

In de categorie ‘dit-heb-je-helemaal-niet-nodig’ hebben we hier een kiwisnijder voor je. Want kiwi’s snijden kan prima met een mesje. Of nog beter: snij de kiwi niet en eet hem gewoon zoals ‘ie is. Al raden we wel aan het stuk fruit even te wassen voordat je hem in je mond stopt. We willen niet weten hoeveel vingertjes de kiwi hebben aangeraakt voordat jij hem in je boodschappenmandje legde.

AliExpress kiwi snijder
Kiwisnijder (Afbeelding: AliExpress)

Vanaf 0,01 euro

Perzische kat als smartphonehoesje

Zie hier een Perzische kat als smartphonehoesje. De kat is bijna op ware grootte. En is niet echt een hoesje. De kat is namelijk simpelweg op de achterkant van het toestel bevestigd. Dat maakt het een goede bumper wanneer de smartphone op de achterkant valt, maar valt je toestel op een hoek of de voorkant dan overleeft die het niet. De kat overleeft het wel trouwens, die heeft negen levens.

smartphonehoesje AliExpress
Kat als bumper (Afbeelding: AliExpress)

10,70 euro

Elektrische tandenborstelhouder

Wil jij je elektrische tandenborstel om de een of andere vage reden niet bij de wastafel in de badkamer neerzetten? Probeer het dan toch. Je zult zien dat het echt niet zo eng is als het lijkt. Of ga naar AliExpress en scoor deze ‘creatieve’ elektrische tandenborstelhouder. Lekker crea, hoor.

elektrische tandenborstelhouder
Elektrische tandenborstelhouder (Afbeelding: AliExpress)

1,17 euro

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer gadgets vinden? Bekijk dan hier de 15 meest opvallende deals van Aldi, Lidl, Kruidvat en Action van deze week, waaronder een 4K smart-tv, Bluetooth noise cancelling oordopjes en meer.

Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #221
Sluiten