Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 26 nov 2021
Leestijd: 3 minuten

Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #222

AliExpress staat bomvol met gadgets. Daarom zetten wij wekelijks een aantal deals voor je op een rij. Van te vreemde gadgets tot aan bizarre koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met hebbedingetjes die je wel én niet wilt hebben. Het is tijd voor nummer 222.

AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla voor goedkope gadgets als een doolhof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met het vinden van de meest opvallende koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

Gezellige QI-lader

De meeste QI-laders zien eruit als futuristische vliegende schotels en minimalistische onderzetters. Hoe onopvallender, hoe beter. Dat geldt niet voor deze QI-oplader. Dit exemplaar van Ali mag gezien worden. Tenminste, als je wilt pronken met de ‘gezellige’ opdruk.

QI-lader AliExpress
Qi-lader met print (Afbeelding: AliExpress)

5,27 euro

AliExpress topper: Xiaomi massagemat

Zei daar iemand voetmassage? Deze mat van Xiaomi heeft vier verschillende standen om je voeten en benen te laten relaxen. Het beste aan dit ding? Het is opvouwbaar dus je neemt hem zo mee naar je werk. Let wel op dat het ‘relaxen’ niet omslaat in slapen. Dat staat zo vreemd op kantoor.

AliExpress Xiaomi voetmassage
Xiaomi voetmassagemat (Afbeelding: AliExpress)

22,87 euro

Gadget voor betere slaap

Ali denkt de oplossing te hebben gevonden voor een slechte nachtrust: slapen met een soort elektronische avocado in je hand. Proberen in slaap te vallen zonder dat je dit ding uit je hand laat vallen is een kunst op zich die je uren lang wakker kan houden. Wat deze avocado precies doet? Jou beroven van 12 euro.

AliExpress slaap gadget
Slaap gadget (Afbeelding: AliExpress)

11,57 euro

Maskertje

We nemen even nog geen afscheid van het mondkapje. Zeker niet wanneer er toppers als deze te koop zijn. Met dit mondkapje op je gezicht hou je iedereen gegarandeerd op gepaste afstand. Daarnaast is het ook een echt fashion statement. Oké, misschien moet je ‘fashion’ even weglaten. Een statement is het zeker. Eentje over de hoeveelheid onzin die op AliExpress te koop is.

kreeft masker
Handig mondkapje (Afbeelding: AliExpress)

4,06 euro

Elektrisch voertuig

Voor bizarre elektrische voertuigen moet je op AliExpress zijn. Ook al raden we de aankoop van een elektrisch voertuig op Ali niet aan, zien welke vreemde elektrische auto’s er allemaal te koop worden aangeboden is gratis. Zo vonden we deze mini elektrische auto. Al weten we dat ‘auto’ absoluut een te groot woord is voor dit minuscule koekblik op wielen. Het ding heeft amper plek voor een persoon plus boodschappentas. En daarmee bedoelen we een lege tas, voordat de boodschappen zijn gedaan.

elektrisch voertuig
Elektrisch voertuig (Afbeelding: AliExpress)

5379,51 euro

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer gadgets vinden? Bekijk dan hier de 15 meest opvallende deals van Aldi, Lidl, Kruidvat en Action in week 47, waaronder een budget robotstofzuiger, Bluetooth karaokemicrofoon en meer.

Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!