Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 3 dec 2021
Leestijd: 3 minuten

Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #223

AliExpress staat bomvol met gadgets. Daarom zetten wij wekelijks een aantal deals voor je op een rij. Van te vreemde gadgets tot aan bizarre koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met hebbedingetjes die je wel én niet wilt hebben. Het is tijd voor nummer 223.

AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla voor goedkope gadgets als een doolhof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met het vinden van de meest opvallende koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

Draagbare LEDs

Ali heeft de perfecte gadget voor wie vliegtuigen naar hun juiste plek wil taxi-en op het vliegveld. Al is het te hopen dat de accu het volhoudt tot de taak is volbracht. Dat weet je natuurlijk nooit met een gadget van de Chinese webshop. De LED-staven zijn een soort super onhandige en niet subtiele USB-sticks die je via het bijbehorende standaard met ingebouwde USB-poorten kunt opladen, of in je laptop kunt steken als je wilt.

Draagbare LEDs
Draagbare USB LEDs (Afbeelding: AliExpress)

8,33 euro

AliExpress topper: Elektrische shuttle bus

De elektrische fiets is zó 2021. Je kunt immers maar met één persoon tegelijk op een e-bike zitten. Maak plaats (veel plaats) voor het nieuwe elektrische voertuig om in de gaten te houden: een elektrische shuttle bus van AliExpress. Deze bus heeft toch zeker ruimte voor 7 passagiers waardoor je je vrienden een gratis lift kunt geven, of wie weet wat kunt bijverdienen als illegale stadsgids voor verdwaalde toeristen.

elektrische shuttlebus
Elektrische shuttle bus (Afbeelding: AliExpress)

6183,58 euro

Xiaomi anti-stink apparaat

Zie hier een mini luchtverfrisser, of luchtreiniger. We weten niet zeker met welke van de twee we hier te maken hebben. Het Xiaomi-gadget is ontwikkeld om de luchtkwaliteit in een kamer te verbeteren en vieze geurtjes te elimineren. Dat maakt het een soort wc-verfrisser en luchtreiniger in-één. Steek het ding in het stopcontact en laat je verrassen door de (hopelijk frisse) geur die uit het gadget komt.

Xiaomi luchtreiniger
Xiaomi gadget (Afbeelding: AliExpress)

9,03 euro

‘Leuke’ tafellamp

Leuk hoor, Ali, zo’n tafellamp. Erg origineel. De tafellamp wordt geleverd zonder goudvis, maar blijkbaar kun je het ding dus ook vullen met water en er een goudvis in stoppen. Dit natuurlijk geheel op eigen risico, en op de goudvis’ eigen risico.

aliexpress lamp vissenkom
Lamp en vissenkom in-een (Afbeelding: AliExpress)

27,91 euro

Helikopter luchtbevochtiger

Hee, een helikopter. Eentje die niet vliegt. Het gadget heeft wel wat met de lucht te maken. Die bevochtigt ‘ie namelijk. De helikopter blaast zijn vieze uitlaatgassen namelijk je kamer in voor wat schone lucht. Klinkt logisch. De cockpit van de helikopter kan ook worden geopend. Waar dat goed voor is weten wij ook niet, maar het is vast leuk voor twee hele minuten.

aliexpress luchtbevochtiger
Heli-luchtbevochtiger (Afbeelding: AliExpress)

76,61 euro

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer gadgets vinden? Check dan hier de 15 meest opvallende items van Aldi, Lidl, Kruidvat en Action in week 48.

Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!