Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 17 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #225

AliExpress staat bomvol met gadgets. Daarom zetten wij wekelijks een aantal deals voor je op een rij. Van te vreemde gadgets tot aan bizarre koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met hebbedingetjes die je wel én niet wilt hebben. Het is tijd voor nummer 225.

AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla voor goedkope gadgets als een doolhof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met het vinden van de meest opvallende koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

Zwevende bloempot

Op de Chinese webshop vind je een groot aantal producten die replica’s zijn van een design product. Dat geldt ook voor de zwevende bloempot. Maar wie geen zin heeft om 250 euro neer te tellen voor de LYFE-bloempot kan voor de Ali-variant gaan. Dit is zeker een eye catcher in je interieur. Al lijkt de pot niet groot genoeg om een fatsoenlijke plant in de groeien. Maar dat is bijzaak, toch?

zwevende bloempot
Zwevende bloempot (Afbeelding: AliExpress)

57,58 euro

AliExpress topper: Laser uit je ogen

Waar is dat feestje? Jij bent het feestje. Tenminste, als je niet alle andere partygangers in de ogen schijnt met jouw lasershow. Daar maak je namelijk geen vrienden mee. Verras de andere partygangers met een spetterende lasershow uit jouw ogen. Wanneer de lasershow niet aanstaat heb jij een heel snel brilletje op je neus.

laserbril AliExpress
Laserbril (Afbeelding: AliExpress)

39,16 euro

Kat of hond in ruimte-powerbank

Heeft je smartphone een beetje extra power nodig? Deze ruimtekat en -hond fixen het voor je. Want dat is waar power voor smartphones vandaan komt. Uit de ruimte, via katten en honden. Toch? De powerbank heeft een vermogen van 10.000 mAh en een ingebouwd lampje zodat je nieuwe huisdier nooit in het donker zit.

kat ruimte powerbank
Space powerbank (Afbeelding: AliExpress)

46,89 euro

LED-onderzetter

Niet ieder drankje dat je drinkt is een spectaculaire cocktail. En niet iedere cocktail die je maakt is zo spectaculair als je hoopte. Ali heeft een gadget dat ieder glas laat stralen. Ongeacht wat erin zit. Deze LED-onderzetter ziet er wel uit alsof ‘ie je tafel bekrast, maar je kunt niet alles hebben, hè.

LED-onderzetters
LED-onderzetters (Afbeelding: AliExpress)

4,57 euro

Bluetooth speaker

Zie hier een klein smartphonestandaard dat ook functioneert als Bluetooth speaker. Of anders om. Waar de vorm van dit gadget op is geïnspireerd en waar de gouden haak op de achterkant goed voor is? Geen idee.

Bluetooth speaker
Bluetooth speaker (Afbeelding: AliExpress)

28,64 euro

Meer AliExpress deals!

Bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #225
Sluiten