Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 24 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #226

AliExpress staat bomvol met gadgets. Daarom zetten wij wekelijks een aantal deals voor je op een rij. Van te vreemde gadgets tot aan bizarre koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met hebbedingetjes die je wel én niet wilt hebben. Het is tijd voor nummer 226.

AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla voor goedkope gadgets als een doolhof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met het vinden van de meest opvallende koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

Ventilator op ‘horloge’

In de categorie ‘bizarre koopjes’ hebben we als eerste een horloge voor je. Een horloge waarop je niet kunt zien hoe laat het is. Wanneer je naar dit horloge kijkt blaast in plaats daarvan een fris briesje in je oog die je oogbal uitdroogt. Het niet zo subtiele horloge, of armband, heeft ook kattenoren. Gewoon, omdat het kan.

ventilator horloge
Ventilator horloge (Afbeelding: AliExpress)

6,17 euro

AliExpress topper: Smartphone afstandsbediening ring

Eerlijk gezegd weten we niet precies wat dit gadget is. Het lijkt op een fietsbel die je om je vinger kunt schuiven. Deze fietsbel heeft alleen geen bel maar een knop via welke je een smartphone kunt bedienen. Verbind de ‘fingertip video controller’ via Bluetooth aan je toestel en bedien deze op afstand, maar niet zo ver dat je niet meer kunt zien wat op het scherm staat.

smartphone ring AliExpress
Smartphone afstandbediening ring (Afbeelding: AliExpress)

5,74 euro

Flitsende Bluetooth oordopjes

Zo hee, Ali, wat een flitsende oordopjes. Deze oordopjes lijken ingebouwde LEDs te hebben, net als de oplaad case. Dat heeft geen functie: de LEDs zijn niet zo sterk als een legerzaklamp en helpen je op een camping dus niet het toilet te vinden. Helaas. Dat zou pas echt een flitsende extra functie zijn.

Bluetooth oordopjes AliExpress
Flitsende oordopjes (Afbeelding: AliExpress)

18,71 euro

Xiaomi kattenspeeltje

De Chinese tech-fabrikant heeft werkelijk ieder gadget dat je kunt bedenken in de collectie. We hadden zelf nog niet aan een elektronisch kastenspeeltje gedacht, maar ook die verkoopt Xiaomi. Dit interactieve speeltje speelt met je kat zodat je zelf niet naar dat lieve verwende beest om hoeft te kijken.

Xiaomi kattenspeeltje gadget
Xiaomi kattenspeeltje (Afbeelding: AliExpress)

12,81 euro

Minuscule Bluetooth oordopjes

Wie durft dit minuscule oordopje in zijn oor te stoppen? Wij niet. Van alleen de gedachte aan dit kleine erwtje in ons oor springen we alvast preventief op de fiets naar de huisarts. Het is een groot mysterie hoe deze mini Bluetooth oordopjes niet in de diepe dieptes van een oor verdwijnen maar gewoon in een oor blijven hangen.

mini Bluetooth oordopjes
Mini Bluetooth oordopjes (Afbeelding: AliExpress)

13,88 euro

Meer AliExpress deals!

Bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #226
Sluiten