Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #144

AliExpress staat vol met bijzondere koopjes en gadgets. Daarom zetten wij wekelijks een aantal opvallende deals voor je op een rijtje. Van te vreemde accessoires tot aan schitterende koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met ‘mooie’ hebbedingetjes! Het is tijd voor nummer 144!

De meest prachtige AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla soms als een dolhof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met de tofste koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

Draagbare stemvervormer

Deze stemvervormer heeft 8 verschillende stemmen: 3 soorten mannenstemmen, 3 soorten vrouwenstemmen, een robotstem en je originele stem. Waarom deze laatste wordt meegeteld als stem begrijpen wij ook niet helemaal, maar daar zullen we niet moeilijk over doen. Houd een van de knoppen ingedrukt, praat in het apparaatje, en leef je uit als nieuwe persoonlijkheid. Dat is wel fijn voor de afwisseling in deze tijd van social distancing, isolatie en eenzame dagen.

AliExpress stemvervormer
Stemvervormer (Afbeelding: AliExpress)

10,91 euro

Discolamp op zonne-energie voor in je vijver

De voordeur niet meer uit voor een feestje? Loop dan door je achterdeur de tuin in, gooi deze solar discobal in de vijver (of als je heel luxe bent in je zwembad) en feesten maar. Hij laadt op via ingebouwde zonnepanelen en gaat automatisch aan bij schemering. Heb je geen zwembad of vijver? Dan kun je deze bal ook overdag opladen in de vensterbank in de zon, en ‘s avonds in de gootsteen laten dobberen. Ook gezellig.

Vijver discolamp
Discolamp voor in je vijver (Afbeelding: AliExpress)

3,32 euro

AliExpress topper: Mini retro game console

Deze mini handheld game console is slechts 11 centimeter lang en 7,5 centimeter breed. Je moet dus haast laser-ogen hebben om te kunnen volgen wat op het 3-inch beeldscherm gebeurt. Ben jij niet gezegend met deze super sterke ogen? Dan kun je het apparaatje gewoon via een AV-kabel aan je tv koppelen.

mini retro game consol
Mini retro game console (Afbeelding: AliExpress)

15,91 euro

Drijvende fontein op zonne-energie

Dit drijvende zonnepaneel functioneert als vijverpomp. Dit brengt extra zuurstof in het water wat goed is voor de waterplanten en vissen. Daarnaast sproeit de fontein wat waterstralen de lucht in. Verwacht alleen geen volledige Trevi fontein voor dit geld.

zonne-energie solar fontein AliExpress
Mini drijvende fontein op zonne-energie (Afbeelding: AliExpress)

8,82 euro

Elektrische stunt autootjes

Wie zich na het uitproberen van al deze willekeurige gadgets nog steeds kapot verveelt kan als laatste optie deze stunt autootjes uitproberen. Volgens Ali kunnen ze ”coole stunts” zoals op hun zij rijden en 360-graden roteren. Heel cool.

bestuurbare auto AliExpress
Bestuurbare auto (Afbeelding: AliExpress)

18,45 euro

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer toffe gadgets vinden? Bekijk dan de beste deals van de Aldi, Lidl, en Action van deze week. Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #144
Sluiten