Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #196

AliExpress staat bomvol met gadgets. Daarom zetten wij wekelijks een aantal deals voor je op een rij. Van te vreemde gadgets tot aan bizarre koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met hebbedingetjes die je wel én niet wilt hebben. Het is tijd voor nummer 196.

AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla voor goedkope gadgets als een doolhof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met het vinden van de meest opvallende koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

Draadloze mini (foto)printer

Deze ordinaire bonnetjes-printer probeert zichzelf voor te doen als draadloze fotoprinter. Daar trappen we natuurlijk niet in. Al zijn we nu wel heel benieuwd geworden hoe een foto geprint op bonnetjes papier precies uit deze kat of hamster (?) komt rollen.

mini printer AliExpress
Mini-printer (Afbeelding: AliExpress)

16,94 euro

AliExpress topper: USB-oplaadbare vis

Geen zin om je huisdier bezig te houden? Dan heeft AliExpress een USB-oplaadbare vis voor je. Of eigenlijk dus voor je huisdier. Als we de webshop mogen geloven is dit speelgoed niet schadelijk of giftig, maar daar durven wij geen vergif op in te nemen. De bewegende vis stinkt in ieder geval niet; dat is ook wat waard.

USB vis AliExpress
USB-vis (Afbeelding: AliExpress)

6,35 euro

Slimme ring

Zo hee, wat gaaf: een slimme ring. Wat deze ring kan? Geen idee. Het lijkt erop dat hij kan worden verbonden met iOS en Apple app dankzij een ingebouwde chip. Vervolgens kun je hem, als we Ali mogen geloven, gebruiken als autosleutel, als OV-kaart en meer. Wij slaan deze futuristische ring toch even over voor de angst of hij wel nikkel-vrij is.

slimme ring AliExpress
Slimme ring (Afbeelding: AliExpress)

16,64 euro

‘Speciale’ schoonmaakstaafjes voor AirPods

Wauw, wat een innovatie! Speciale staafjes om je dure AirPods mee schoon te maken. Wat zeg je? Je vindt dat dit gewoon puntige wattenstaafjes zijn? Doe niet zo mal. Misschien moet je even bij de drogist langs gaan om daar wat wattenstaafjes te bekijken. Dan kun je ze daarna direct afrekenen en als schoonmaakstaafjes voor je AirPods gebruiken. Het is maar een idee.

wattenstaafjes AirPods
Wattenstaafjes voor AirPods (Afbeelding: AliExpress)

1,25 euro

Pen voor spion

Een pen als afluisterapparatuur? Die zie je niet alleen in James Bond en andere spionnenfilms maar ook op AliExpress. Deze (niet zo subtiele) ‘pen’ heet de ‘Anti-spy Pen Detector 2020’. Betekent deze naam dat hij detecteert wie geen spion is? Wij vinden het verwarrend, al is dat waarschijnlijk precies het doel van dit spionage gadget.

spionage pen AliExpress
Spionage pen (Afbeelding: AliExpress)

33,84 euro

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer gadgets vinden? Bekijk dan in dit artikel de beste deals van de Aldi, Lidl, Kruidvat en Action van deze week. Deze week vind je er onder andere een goedkope e-bike, dongle, terrasheater met ingebouwde Bluetooth speaker, goedkope keukenapparatuur en meer.

Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #196
Sluiten