Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #176

AliExpress staat vol met opvallende koopjes en gadgets. Daarom zetten wij wekelijks wat deals voor je op een rij. Van te vreemde gadgets tot aan bizarre koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met hebbedingetjes die je wel en niet wilt hebben. Het is tijd voor nummer 176.

AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla voor goedkope gadgets als een doolhof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met het vinden van de meest opvallende koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress

Pokébal

Om je direct even uit deze droom te helpen: er komt geen Pokémon uit deze Pokébal. Wat je er dan wel mee kunt? Aan je hond of kind geven om mee te spelen. Al zijn we er sceptisch over dat dit een geschikt speeltje is voor beide.

Pokémon bal
Pokémon bal (Afbeelding: AliExpress)

Vanaf 0,01 euro

AliExpress topper: Selfiestandaard met face-stacking technologie

Ooit was het nooit oké om je eigen lange worstenarm als een soort selfiestick op de foto te hebben. Anno 2020 kan dat echt niet meer. Tegenwoordig zijn er geavanceerde standaards voor de smartphone waardoor de selfie eigenlijk geen selfie meer is. Wie dat niet jammer vindt kan op AliExpress dit standaard kopen dat 360-graden draait en een gezicht-tracker heeft.

selfie camera AliExpress
Selfie camera (Afbeelding: AliExpress)

22,02 euro

Verwarmde shawl met massagestand

Alsof een shawl met ingebouwde verwarming nog niet (te) gek genoeg is heeft deze shawl ook een massagestand. Draag dit warme lapjes stof een uur om je nek en heb de aankomende 20 jaar nooit meer last van een stijve nek. Oké, dat laatste misschien niet, maar het is vast lekker voor een minuut of 20.

massage verwarming shawl
Verwarmde en masserende shawl (Afbeelding: AliExpress)

11,28 euro

Complete podcast-kit

Iedereen kan tegenwoordig de host zijn van zijn eigen podcast. Apparatuur voor het maken van een podcast is namelijk gewoon te koop. Talent en een goed verhaal zijn niet te koop. Maar daar hebben we het even niet over. Op Ali scoor je voor minder dan 100 euro een complete Podcast-kit. Dat is geen geld dus verwacht ook niet te veel kwaliteit.

podcast kit AliExpress
Podcast-kit (Afbeelding: AliExpress)

33,68 euro

Baby Yoda kerstbal

AliExpress zou AliExpress niet zijn als er geen Star Wars-kerstversiering op stond aangeboden. We kwamen deze Baby Yoda kerstbal tegen en waren direct verkocht. Voornamelijk omdat hij is gemaakt van plastic en dus niet kapot kan vallen wanneer de kat opnieuw probeert in de boom te klimmen.

Baby Yoda kerstbal
Baby Yoda kerstbal (Afbeelding: AliExpress)

0,83 euro

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer gadgets vinden? Bekijk dan de beste deals van de Aldi, Lidl, Kruidvat en Action van deze week.

Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #176
Sluiten