Jelle van Es
Jelle van Es Pop-Culture 16 nov 2020
Leestijd: 2 minuten

Topdeal: scoor FIFA 21 nu al voor een Black Friday-prijs

Over een paar weken is het Black Friday, mits dat dit jaar doorgaat, en zullen we verschillende producten zien die voor lage prijzen worden aangeboden. Maar nu is het mogelijk om FIFA 21 voor zo’n bodemprijs te scoren.

Wat dat betreft is het maar de vraag of je straks FIFA 21 met Black Friday voor een lagere prijs als dit gaat vinden. De game is net een maand geleden uitgebracht en kost normaal iets van 60 euro. En nu scoor je hem dus voor vier tientjes.

FIFA 21 Black Friday-prijs

Het enige nadeel van deze Black Friday-achtige prijs van FIFA 21? Je moet er snel bij zijn. Het is namelijk een zogenaamde dagdeal. Vannacht om 24 uur gaat de game weer naar zijn normale adviesprijs en vis je dus net achter het net. Ook is het zo dat veel kinderen de nieuwe game uit de voetbalreeks op hun Sinterklaas-lijstje hebben staan. In dit geval kun je het dus mooi nu halen en de overige twintig euro die je dan in je budget hebt in je eigen zak steken. Of je koopt er iets van LEGO bij. Dat is eigenlijk altijd goed.

FIFA 21
FIFA 21 (Afbeelding: Electronic Arts)

Daarnaast is het goed om te weten dat je met deze versie van FIFA 21 hem gewoon makkelijk kan upgraden naar de PlayStation 5 of Xbox Series X als je binnen dezelfde familie speelt. De game neemt de voortgang van de Ultimate Team-modus namelijk mee. Op die manier kun je nu nog even aan je team gaan bouwen en dat dan in december meenemen naar de volgende generatie spelcomputers. Win-win dus.

Wees er snel bij

Goed, dit is dus gewoon een hele goede deal voor FIFA 21 die ik niet verwacht dat hij met Black Friday nog scherper is. Het enige nadeel is dat de game niet heel veel vernieuwing brengt ten op zichte van FIFA 20. Maar ja, als je nou eenmaal met de actuele teams en alles aan de slag wilt gaan, dan is dit het moment om dus je slag te slaan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Topdeal: scoor FIFA 21 nu al voor een Black Friday-prijs
Sluiten