Gaming 13 aug 2018 Jelle van Es

Topgame God of War krijgt een New Game+ optie

God of War is en blijft één van de beste games die dit jaar is uitgekomen en het is zonder twijfel een must-have als je een PlayStation 4 hebt. Het is een game waar van alles en nog wat in zit. Het heeft een groots verhaal, het brengt een grote open wereld, boeiende personages, veel puzzels, uitstekende gevechten en ga zo maar door. Het is een game die bovendien erg uitgebreid is en de kans is groot dat je niet alles in één speelsessie tegenkomt. Wat dat betreft is het goed dat de game straks een New Game+ optie.

God of War New Game+

Vanaf 20 augustus kun je daarmee aan de slag. De game krijgt op die dag een patch die het mogelijk maakt. Het grote voordeel van de New Game+ mogelijkheid is dat je na het uitspelen van de game het avontuur opnieuw kunt gaan spelen. Daarbij neem je dan alle voortgang die je hebt geboekt mee. Dat betekent dus dat je aan de slag kunt gaan met al je sterke wapens en armors.

God of War

Dat betekent overigens niet dat de game dan een eitje wordt. In de New Game+ modus van de game kun je er voor kiezen om het op te nemen tegen sterkere tegenstanders. Deze zijn niet alleen lastiger om te verslaan. Ze hebben ook de beschikking over nieuwe moves, waardoor het als een nieuwe uitdaging voelt.

God of War

Daarnaast heb je de mogelijkheid om nieuwe wapens en armor sets met bijbehorende enchantments maken, zodat je nog wat sterker en vaardiger wordt. Als je daarbij haast hebt, dan is het goed om te weten dat je cinematics kunt overslaan, waardoor je gelijk in de actie terecht komt en niet hele verhalen voor een tweede keer aan moet horen. Dus als je de game nog niet hebt uitgespeeld, dan heb je daar tot 20 augustus de tijd voor.

God of War

Wil je weten wat wij van de game vinden? Lees dan hier de review.

Het beste wat Tech en Culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Topgame God of War krijgt een New Game+ optie
Sluiten