Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 11 jan 2018

Total War: Three Kingdoms laat je strijden in het oude China

Wie in het bezit is van een gamingpc en op zoek is naar een boeiende en uitgebreide strategiegame, heeft eigenlijk één serie die de moeite waard is: de Total War-reeks. De serie heeft al heel wat delen voortgebracht. Zo hebben we gevochten in de Romeinse tijd, in Japan, in de tijd van Napeleon en in de Middeleeuwen. Ook zijn er twee zeer goede spinoffs uitgebracht in de vorm van Total War Warhammer. En dit jaar krijgen we een nieuw deel in de reeks in de vorm van Total War: Three Kingdoms.

Total War: Three Kingdoms: terug naar het oude China

Total War: Three Kingdoms neemt je mee naar het oude China. Het is het jaar 190 na Christus en het gaat niet helemaal lekker in dat land. Aan de macht is een kind, die eigenlijk niet meer is dan een marionet voor de boze tiran Dong Zhuo. De bevolking heeft het zodoende behoorlijk zwaar en vanuit die situatie ontstaat er chaos. Het land raakt verdeeld en in verval. Gelukkig voor

China zijn er drie helden die een alliantie vormen en samen het plan hebben om de tiran te verslaan en het land weer de glorie te geven die het ooit had. Daarbij worden zij bijgestaan door verschillende machtige families, maar ontstaat er onderling ook veel spanning. Het is aan de speler om daar een einde aan te maken en net zoals zo’n beetje elke game in de serie de totale macht naar je toe te trekken.

Total War: Three Kingdoms

Officieel weten we niet meer dan de bovenstaande beschrijving van de game, maar aangezien het een Total War-game is, ligt het voor de hand dat je ook nu weer een mooie combinatie krijgt tussen grootschalige strategische gevechten en het uitplannen van jouw acties op een grote en uitgebreide campaign map. De game moet eind dit jaar uitkomen en hieronder hebben we alvast wat beelden van de game. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan onze uitgebreide gamingpagina.

Total War: Three Kingdoms Screenshots

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Total War: Three Kingdoms laat je strijden in het oude China
Sluiten