Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Home 23 nov 2017

Touring/XS: stijlvolle maar luidruchtige kleine Bluetooth speaker

Geneva Labs staat bekend om zijn precisie speakers en komt binnenkort met het kleinste broertje uit de Touring familie. Naast de Touring/L, Touring/M en Touring/S, krijgen we ook de Touring/XS Bluetooth speaker. In dit kleintje is twaalf jaar aan ervaring samengeperst om je ondanks het formaat, toch kwaliteitsaudio te leveren met een diepe en bevredigende bas.

Touring/XS: Stijlvol met substantie

Het Zwitserse bedrijf gelooft dat stijl en inhoud samen horen. Dat zien we terug in de vormgeving en prestaties van het apparaat. In het design wordt vliegtuig-kwaliteit aluminium afgewerkt met een eco-lederen finish, welke je in vier verschillende kleuren kunt bemachtigen. Zo kun je kiezen tussen rood, cognac, wit en zwart.

Touring/XS Bluetooth speaker

Twee actieve drivers en een passieve radiator

Dit stijlvolle design wordt gecombineerd met twee actieve drivers en een passieve radiator om de bas een boost te geven. Het systeem krijgt zijn power van de klasse D versterker. Deze samenstelling zorgt ervoor dat de speaker ondanks zijn formaat een krachtig geluid uitstoot, terwijl hij zo klein is dat je hem makkelijk in je tas kunt meenemen.

Touring/XS

Eén knop regeert over alles

Om de Touring/XS te bedienen heb je aan de bovenkant een enkele knop. Hiermee kun je het apparaat verbinding laten maken via Bluetooth, waarna je lekker via je smartphone of bijvoorbeeld je tablet je muziek kunt afspelen. Als je niet zo’n fan bent van Bluetooth is er ook nog de goede oude 3.5mm poort. Hoewel alles steeds meer draadloos wordt, kan zo’n audiopoort draadje soms toch ook wel handig zijn.

Het apparaat zal ergens in december beschikbaar zijn voor een prijs van 149 euro. Voor meer informatie kun je de officiële website in de gaten houden.

Hoewel de Touring/XS absoluut een mooi apparaat is, moet je er toch wel voorzichtig mee zijn wanneer je hem mee naar buiten brengt. Als je een speaker wilt die zonder zorgen kunt meenemen op je wilde avonturen, zijn deze exemplaren misschien een handigere keuze.

Geneva Labs

Reageer op artikel:
Touring/XS: stijlvolle maar luidruchtige kleine Bluetooth speaker
Sluiten