Milton Broen
Milton Broen Gadgets 26 jul 2017

Tover elk skateboard met Mellow Drive gemakkelijk om tot een elektrisch skateboard

Skateboarden is een gave hobby om te beoefenen. Vooral aangezien je de blits kan maken op de halfpipe bijvoorbeeld. Echter zijn er ook wat minder fanatieke mensen die rustige tripjes op een skateboard willen ondernemen zonder allerlei trucjes uit te willen voeren. Hoe vet zou het zijn als je nu van je vertrouwde skateboard een elektrisch racemonster kon maken? De Mellow Drive maakt dit mogelijk.

Je skateboard tot een hoger niveau tillen met Mellow Drive

Het Duitse Mellow heeft een systeem ontwikkeld waarmee je je vertrouwde skateboard in een handomdraai omtovert in een elektrisch skateboard. Door de universele afmeting past-ie vrijwel onder elke plank. En met een gewicht van slechts 2,5 kilogram neemt het gewicht hierdoor niet drastisch toe. Deze 2,5 kilogram bestaat uit een solide aluminium frame met 79 millimeter wielen.

Mellow Drive Elektrisch skateboard

 

Als-ie eenmaal bevestigd is kan je plank opeens snelheden behalen van ongeveer veertig kilometer per uur! De Mellow Drive, zoals het systeem heet, komt met een verwisselbare batterij en een Mellow Remote, een afstandsbediening die je volledige controle geeft over je board. Ook is er een iPhone- en Android-app aanwezig waarmee je alle informatie en rij-modi kunt vinden en kunt beheren.

Mellow Drive Elektrisch skateboard Mellow Drive Elektrisch skateboard Mellow Drive Elektrisch skateboard

 

 

 

Prijs

Je moet wat over hebben voor deze technologie, want goedkoop is de Mellow Drive niet. Voor rond de 1700 euro plus 25 euro verzendkosten haal je er hier één in huis. Daar staat wel urenlang aan zorgeloos cruisen tegenover! Rijd je liever op de meest ruige terreinen? Dan is dit elektrische monsterskateboard wellicht iets voor jou.

Reageer op artikel:
Tover elk skateboard met Mellow Drive gemakkelijk om tot een elektrisch skateboard
Sluiten