22 okt 2015 Daniel Koster

Tover met de Oak Bottle goedkope bocht om tot heerlijke drank

Dranken als wijn en whisky zijn heerlijk. Maar een goede fles wijn of -whisky kan een duur grapje zijn. Dit is logisch, aangezien een heel proces bij het produceren van deze dranken gemoeid gaat. En vooral bij whisky is de prijs ook te wijten aan het feit dat hoe lekkerder de drank is, hoe langer-ie op het vat heeft gezeten. Nu is er de Oak Bottle, een fles die dit proces binnen 24 uur imiteert. Op deze manier kun jij een goedkope fles wijn, whisky, bier of cocktail omtoveren tot een heerlijke goedje die smaakt alsof-ie jaren op het vat heeft gestaan!

OakBottle1-WNAT

Binnen een dag goedkope bocht tot heerlijke drank omtoveren

We hebben allemaal wel eens van die drank gedronken die gewoonweg niet lekker was, maar wel goedkoop. Van flessen whisky tot wijn is dit het geval. Deze goedkope bocht kun je echter omtoveren tot een heerlijke fles drank. De Oak Bottle doet dit op een simpele manier. De handgemaakte fles is van eikenhout gemaakt, het materiaal bij uitstek om onze smaakpapillen te stimuleren en verblijden. De fles moet eerst 24 uur met water zijn gevuld om te weken. Daarna giet je er wijn in en wacht je 24 tot 72 uur en klaar ben je. En daar blijft het niet bij. Je kunt ook allerlei smaken toevoegen, zoals kersen, chocolade, vanille, rook of koffie. Zo ben je dus ook een beetje je eigen meesterbrouwer!

Slim idee

Wij vinden het een slim plan van de ontwikkelaars van de Oak Bottle. Nu moeten we je wel waarschuwen, want de ontwikkelaars stellen wel dat je een fles wijn van drie euro niet opeens omtovert tot een wijn van tachtig euro met de eikenhoutenfles. Wat je echter wel zult merken is dat-ie een stuk beter smaakt. Daarnaast kun je ‘m een keer of vijftig gebruiken, daarna is-ie ‘op’. Je kunt de Oak Bottle van 355 milliliter via Kickstarter voor een kleine vijftig euro reserveren (exclusief 26 euro aan verzendkosten) en die van 750 milliliter voor 66 euro reserveren (eveneens exclusief 26 euro aan verzendkosten). Proost!

Check ook:

Reageer op artikel:
Tover met de Oak Bottle goedkope bocht om tot heerlijke drank
Sluiten