Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Tech 13 jun 2019
Leestijd: 2 minuten

Toy Story 4: Keanu Reeves duikt op in Behind the Scenes video

Veel vervolgfilms vallen tegen, maar er zijn altijd uitzonderingen. De Toy Story sequels hebben bijvoorbeeld nog nooit teleurgesteld. We vroegen onszelf echter wel af of een vierde deel nog wel leuk zou zijn. Gelukkig deden de makers iets dat bijna gegarandeerd succes oplevert, namelijk het toevoegen van Keanu Reeves.

Toy Story 4: Keanu Reeves als action figure

Het heeft even geduurd, maar eind deze maand gaat de nieuwe Toy Story film in première. Ondanks dat dit alweer het vierde deel is waren de recensenten erg enthousiast. Met name het personage van Keanu Reeves zou de show stelen.

Ja je leest het goed, voor deze nieuwe film werd niemand minder dan de legendarische John Wick acteur aan de stemmencast toegevoegd. Reeves sprak de stem in van Duke Caboom, een foute action figure die niets liever wil dan indruk maken. Hieronder kun je een eerste indruk krijgen:

Het grappige aan het personage van Reeves is dat het een de ene kant een parodie is op zijn vele actierollen, maar aan de andere kant weer haaks op zijn bescheiden persoonlijkheid staat. Duke Caboom lijkt namelijk niets liever te doen dan van de daken te schreeuwen dat hij de beste stuntman van Canada is.

Toy Story 4

Daarnaast zijn ook Tom Hanks, Tim Allen en Annie Potts in de video te zien. Uiteraard kun je ze ook horen in de aankomende film. Toy Story 4 zal vanaf 26 juni in de Nederlandse bioscopen draaien.

Record verbroken

Ondanks dat de film dus nog niet uit is heeft deze al wel een record verbroken. Toen de bioscoopkaartjes een paar weken geleden in de voorverkoop gingen werd er op de eerste dag namelijk al meer verkocht dan ooit tevoren.

Ook de andere Disney films die dit jaar verschenen werden goed ontvangen. Zowel Aladdin als Captain Marvel en Avengers: Endgame hadden een geweldig openingsweekend. Meer over Disney films lees je in ons handige overzicht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Toy Story 4: Keanu Reeves duikt op in Behind the Scenes video
Sluiten