Mark Hofman
Mark Hofman Pop-Culture 23 nov 2018
Leestijd: 2 minuten

Toy Story 4: mysterieuze rol voor Keanu Reeves

Een paar weken geleden zagen we de eerste teaser trailer van Toy Story 4 voorbij komen. Een teaser die nog maar eens bevestigd dat 2019 een fantastisch jaar wordt op het gebied van films. Tim Allen, die de stem van Buzz Lightyear inspreekt, was te gast bij Jimmy Fallon en vertelde een paar dingen over de nieuwe film. Zo ook over een mysterieuze rol van Keanu Reeves.

Keanu Reeves in Toy Story 4?

2019 wordt niet alleen het jaar van The Lion King remake, maar ook het jaar van Toy Story 4. De legendarische Pixar film keert wederom terug met een gloednieuw avontuur. Tim Allen, de man die de stem van Buzz Lightyear inspreekt, was te gast bij The Tonight Show With Jimmy Fallon. Daar kwam hij praten over zijn nieuwe film, maar uiteraard kwam ook Toy Story 4 ter sprake. En in dat gesprek, kregen we toch een bijzonder feitje mee.

Keanu Reeves, die we kennen van The Matrix en John Wick, heeft een rol in Toy Story 4. Alleen hebben we totaal geen idee wat voor rol de acteur heeft. Volgens Tim Allen gaat het niet om een kleine rol.

Keanu reeves netflix superheldenfilm past midnight Fortnite
Keanu Reeves als John Wick Bron: Lionsgate Films (via The Movie Database)

Zoals we hierboven zeiden hebben we geen enkel idee om wat voor rol het gaat, maar het zou zomaar eens een actiefiguur kunnen worden die wel al kennen. Reeves maakte zich, volgens Allen, grote zorgen om zijn personage. Volgens dat acteur zou hij heel veel op Buzz Lightyear lijken. Iets wat Tim Allen voor een deel met de acteur eens is.

Tim Allen zei wel dat personage “zo klein” was en gebaarde met zijn hand naar een fractie van de grootte van Buzz Lightyear. Zou Keanu Reeves een groen soldaatje spelen?

Het is een vraag die we volgend jaar pas beantwoord gaan krijgen. Toy Story 4 staat gepland op 20 juni 2019 in Australieé en verschijnt een dag later in Amerika en Engeland. Wanneer de film in Nederland komt is nog niet bekend.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Toy Story 4: mysterieuze rol voor Keanu Reeves
Sluiten