Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Tech 31 mei 2019
Leestijd: 2 minuten

Toy Story 4 breekt record (en draait nog niet eens in de bioscoop)

Het mag dan nog een kleine maand duren voordat Toy Story 4 uitkomt, maar dat wil niet zeggen dat de film nog niet scoort. Afgelopen dinsdag maakte Disney het mogelijk voor fans om alvast kaartje te kopen voor de Pixar-film, en dat hebben ze dan ook massaal gedaan. Sterker nog: er werden zoveel kaartjes verkocht, dat er een heus record gebroken is.

Toy Story 4 scoort in voorverkoop

Ondanks dat de eerste film alweer bijna 25 jaar oud is blijven de Toy Story films enorm populair. Toen afgelopen dinsdag de voorverkoop voor deel 4 van start ging werd er die dag namelijk al een recordaantal aan tickets verkocht.

De kans is natuurlijk groot dat deze film een geweldig openingsweekend gaat krijgen. Het is echter niet de eerste keer dit jaar dat een Disney film zo goed scoort. Captain Marvel, Avengers en het vorige week verschenen Aladdin behoren namelijk tot de drie films die dit jaar het beste openingsweekend hadden.

Toy Story 4 komt in Nederland uit op 26 juni. Het verhaal van dit vierde deel wordt als volgt omschreven:

Naast dat Tom Hanks (Woody) en Tim Allen (Buzz Lightyear) weer een rol hebben in de film, is dit keer ook John Wick acteur Keanu Reeves in de film te horen.

Toy Story 4 met Keanu Reeves

Avengers: Endgame

Het is niet voor het eerst dat een film al records breekt voordat deze überhaupt in de bioscoop verschenen is. Ook Avengers: Endgame wist een recordaantal tickets in de voorverkoop binnen te halen.

Daar bleef het echter niet bij, want eenmaal in de bioscoop bleef de film het enorm goed doen. Endgame staat momenteel zelfs op nummer 2 in de lijst met best bezochte films ooit.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Toy Story 4 breekt record (en draait nog niet eens in de bioscoop)
Sluiten