Jelle van Es
Jelle van Es Tech 12 nov 2018
Leestijd: 2 minuten

De eerste Toy Story 4-teaser toont nieuw personage

Eén van de eerste grote successen van Pixar was Toy Story. Het was het bewijs dat de wereld klaar was voor een nieuwe manier van animatie. Inmiddels hebben we drie films uit die serie mogen ontvangen en is elke nieuwe Pixar-film wel een reden voor een klein feestje. Volgend jaar wordt dat feestje vervolgd met Toy Story 4, waar we bekende personages zien, maar ook een duidelijke nieuwkomer.

UPDATE: er is nu ook een tweede teaser naar buiten gebracht door Disney. 

Forky komt naar Toy Story 4

Met het einde van Toy Story 3 was duidelijk dat de bekende personages als Woody, Buzz en alle anderen een nieuw huisje hadden gevonden nadat Andy naar de universiteit ging. In de teaser zien we ze allemaal voorbij komen, totdat we Forky zien, wat een nieuw personage lijkt te zijn. Het is een stuk speelgoed dat zelf snel in elkaar is gezet en lijkt niet helemaal zelf te beseffen wat hij is. Dat is een bekend thema, want in de eerste film weigerde Buzz te geloven dat hij een stuk speelgoed was. Bekijk de trailer hieronder.

Pixar zelf beschrijft de film als volgt:

‘Woody has always been confident about his place in the world and that his priority is taking care of his kid, whether that’s Andy or Bonnie. But when Bonnie adds a reluctant new toy called “Forky” to her room, a road trip adventure alongside old and new friends will show Woody how big the world can be for a toy.’

Kortom, een verhaal van Woody die een ander stuk speelgoed wil laten zien wat er allemaal mogelijk is. Naar aanleiding van de onthulling gaan er ook al gelijk allemaal geruchten. Zo zou de voet van Forky een regenboog hebben, waardoor mensen denken dat Forky een icoon is voor de LGBTQ-community. Maar het kan ook zijn dat het personage Bonnie hem in elkaar heeft gezet en er een leuke sticker op heeft geplakt.

Toy Story 4

De film staat gepland voor 21 juni 2019 in de Amerikaanse bioscopen. Rond die tijd zal hij ook in Nederland gaan draaien.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
De eerste Toy Story 4-teaser toont nieuw personage
Sluiten