Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Films & Series 26 sep 2019
Leestijd: 2 minuten

Trailer en releasedatum voor El Camino: A Breaking Bad Movie

Hoewel er wekelijks nieuwe series aangekondigd worden, zijn er tot op heden nog maar weinig verschenen die zich konden meten met Breaking Bad. Dit is niet zozeer omdat die andere series niet goed waren, maar omdat het nou eenmaal enorm lastig is om zo’n topper te kunnen overstijgen. Vandaar dat we blij zijn dat Netflix binnenkort een film rondom deze serie online gaat zetten.

Volledige trailer voor El Camino: A Breaking Bad Movie

Een paar weken geleden hadden we al een interessante teaser voor de aankomende Breaking Bad film, maar nu kunnen we ook de volledige trailer met jullie delen.

In tegenstelling tot de eerdere beelden krijgen we nu wel een betere indruk waarover het verhaal zal gaan. Mocht je geïnteresseerd zijn dan kun je de video hieronder bekijken:

De film zal draaien om Jesse Pinkman, een personage dat ook in de Breaking Bad serie een prominente rol had. Fans kunnen nu echter eindelijk ontdekken hoe het met hem is afgelopen. Jesse zal net zoals in de serie vertolkt gaan worden door Aaron Paul, die een Emmy kreeg voor zijn acteerprestatie.

El Camino: A Breaking Bad Movie zal vanaf 11 oktober op Netflix te zien zijn. Mocht jij alvast in de stemming willen komen dan hebben we goed nieuws. Zowel de originele Breaking Bad serie als de spin-off Better Call Saul zijn momenteel nog steeds via de streamingdienst te bekijken.

Meer Netflix

Netflix zou Netflix niet zijn als de aankomende Breaking Bad film het enige was dat de dienst de komende tijd aan haar aanbod gaat toevoegen. Zo zijn onlangs deze 8 films aangekondigd. Gezien het volgende maand Halloween is komen er daarbij ook nog enkele horrortitels naar de dienst. Welke dat precies zijn kun je hier lezen.

Daarnaast hebben we ook nog een actueel Netflix overzicht met de laatste nieuwtjes rondom de populaire streamingdienst.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Trailer en releasedatum voor El Camino: A Breaking Bad Movie
Sluiten