Trailer voor Fast & Furious spin-off Hobbs & Shaw

Mocht jij een echte Fast & Furious liefhebber zijn dan weet je ongetwijfeld dat in juli de spin-off Hobbs & Shaw zal verschijnen. Er is nu echter al een trailer uitgebracht die je hieronder kunt bekijken:

In de film staan de personages Luke Hobbs (Dwayne ”The Rock” Johnson) en Deckard Shaw (Jason Statham) centraal. Het personage van The Rock was voor het eerst te zien in Fast Five uit 2011 en Statham’s Shaw was een slechterik in Furious 7. 

Hobbs & Shaw Want.nl

Of de film net zo bruut gaat worden als de andere Fast & Furious is nog maar de vraag, al hebben wij er wel vertrouwen in. Dit omdat het uitgangspunt dit keer net wat anders is, aangezien Vin Diesel dit keer niet de hoofdrol heeft.

Er zijn ook rollen voor Eiza Gonzalez, Vanessa Kirby, Idris Elba en Eddie Marsan. De regie ligt bij David Leitch, die we onder andere kennen van Deadpool 2. Het script komt van Chris Morgan. Hobbs and Shaw is vanaf 1 augustus in de Nederlandse bioscopen te zien.

Er gaat echter ook nog een andere spin-off komen waar vrouwelijke personages centraal staan. Daarnaast komt er ook nog een negende en tiende deel in de reguliere Fast & Furious films reeks. Er is hierover nog weinig bekend, behalve dat Dwayne Johnson niet in het negende deel te zien zal zijn.

 

Reageer op artikel:
Trailer voor Fast & Furious spin-off Hobbs & Shaw
Sluiten