Alrik de Jong
Alrik de Jong | LinkedIn Tech 26 mei 2017

Ontbytes: eerste trailer Game of Thrones seizoen 7, Microsoft Mixer en meer

Niets lekkerder dan de ochtend beginnen met een paar stevige ontbytes. Hierbij de dagelijkse update van het belangrijkste en meest opmerkelijke nieuws over innovatie, waarmee je straks kunt pronken bij de waterkoeler. Met vandaag de trailer Game of Thrones seizoen 7.

Gezamenlijk games streamen op de Microsoft Mixer

De Twitch-concurrent Beam van Microsoft krijgt een nieuwe naam. Onder de naam Mixer maakt het bedrijf het mogelijk voor meerdere gamers om gezamenlijk een stream te starten.

Maximaal vier spelers kunnen bijdragen aan één stream. De beelden van de verschillende gamers worden vervolgens naast elkaar getoond op één Mixer-pagina.

Irisscanner Galaxy S8 misleiden is onrealistisch

Het is voor mensen met normale apparatuur vrijwel niet mogelijk om de irisscanner van de Galaxy S8 te misleiden met een uitgeprinte foto van een oog met een contactlens ervoor.
Dat heeft Samsung laten weten aan The Korea Herald.

Eerder deze week liet hacker Jan Krissler van de Chaos Computer Club (CCC) in een video zien hoe hij een foto van zijn oog maakte, die uitprintte en er een contactlens voor hield.

“Je hebt een camera nodig die infrarood licht kan opvangen. Die camera’s zijn niet langer te koop. Bovendien moet je een foto nemen van degene waarvan je de telefoon hebt gestolen.”

HTC onthult nieuwe VR-bril voor de U11

HTC heeft een nieuwe headset voor virtual reality gepresenteerd, die compatibel is met de nieuwe smartphone van het bedrijf. De HTC Link, zoals de bril heet, komt aanvankelijk alleen uit in Japan.

De HTC Link maakt geen gebruik van het scherm van de U11. Volgens UploadVR heeft de headset twee 3.6-inch 1080 x 1200 LCD-panelen. De twee apparaten maken verbinding via een USB-C-aansluiting.

Snackbyte: eerste trailer Game of Thrones seizoen 7

Daar is-ie dan, de eerste trailer van Game of Thrones seizoen 7. Yes!

Reageer op artikel:
Ontbytes: eerste trailer Game of Thrones seizoen 7, Microsoft Mixer en meer
Sluiten