Ontbytes: laatste trailer The Defenders staat online, Facebook heeft nieuwe marktplaats-functie en meer

Niets is beter dan de ochtend beginnen met een paar stevige ontbytes. Hierbij de dagelijkse update van het belangrijkste en meest opvallende nieuws over innovatie, waarmee je straks kunt pronken bij de koffiezetapparaat. Met vandaag onder andere de laatste trailer van Marvel’s The Defenders en een nieuwe Facebook-functie.

Facebook wordt met nieuwe functie concurrent van Marktplaats

Gisteren heeft Facebook zijn eigen marktplaats gelanceerd in Nederland, genaamd Facebook Marketplace. Facebook Marketplace is een onderdeel van de Facebook-app waarop mensen tweedehandsspullen kunnen kopen en verkopen.

De dienst bestond al in de VS en een aantal andere landen en is nu ook in Nederland en nog zestien andere landen gestart. Facebook Marketplace biedt een handelsplatform dat de groepen die door gebruikers zelf zijn gemaakt minder nodig maakt. In de nieuwe tab kun je spullen vinden, gesorteerd op locatie, categorie en prijs. Facebook faciliteert geen betaling of verzending.

The Defenders

Nederlands e-sports team wint op groot internationaal toernooi

Het Dota 2-team van het Nederlandse Team Liquid heeft op het e-sports toernooi The International de eerste prijs gehaald en daarmee 10.8 miljoen dollar binnengesleept. Het is voor het eerst dat een Nederlands team er met de prijs vandoor gaat.

Team Liquid heeft een Nederlandse oprichter, Victor Goossens, maar de huidige actieve spelers zijn origineel afkomstig uit het buitenland. In The International gaat het meeste geld om van alle e-sports toernooien ter wereld. Er werd een prijzenpot verdeeld onder de winnaars van maar liefst 25 miljoen dollar.

Youtube test nieuwe functie met live weergave van aantal huidige kijkers

YouTube test een functie waarbij bij video’s wordt weergegeven wat het aantal kijkers is dat op dat moment de zelfde video bekijkt. De functie is nu alleen nog beschikbaar voor een klein aantal Android-gebruikers. Twee YouTube gebruikers, waaronder Casey Neistat, maakten screenshots die door AndroidPolice zijn gepubliceerd.

Op de plek waar normaal het totale aantal views van de video is weergegeven staat in deze testfunctie dus het aantal gebruikers dat op dat moment de video bekijkt. Het is nog niet duidelijk of en wanneer de live weergave van het aantal kijkers voor iedereen beschikbaar komt.

The Defenders

Snackbyte: Laatste trailer The Defenders

Het is de fans al lang beloofd; Jessica Jones, Iron Fist, Luke Cage en Daredevil gaan samenwerken. Deze vrijdag komt Marvel’s The Defenders eindelijk op Netflix. Eerder zagen we al wat previews van wat we kunnen verwachten maar nu is de laatste trailer voor de serie uit. Hij geeft niet echt veel weg, maar het ziet er zeker veelbelovend uit!

Reageer op artikel:
Ontbytes: laatste trailer The Defenders staat online, Facebook heeft nieuwe marktplaats-functie en meer
Sluiten