Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Tech 14 mei 2019

Nieuwe trailer vervolg op Disney’s Maleficent met Angelina Jolie

Maleficent is misschien wel Disney’s meest duistere sprookje. Deze donkere variant op Doornroosje verscheen in 2014 en deed het verrassend goed aan de bioscoopkassa. Tevens was het visueel een erg mooie film. Het is daarom ook niet gek dat Disney een vervolg in de planning heeft dat eind dit jaar moet verschijnen. Wij hebben alvast een eerste trailer.

Maleficent: Mistress of Evil trailer

Maleficent, een van Disney’s meest duistere slechteriken. Je kent haar wellicht wel van de Kingdom Hearts games. Daarnaast kreeg ze in 2014 een eigen film die het financieel erg goed deed. Een vervolg was daarom ook een logische keuze voor Disney.

Deze nieuwe film zou in eerste instantie pas in 2020 uitkomen, maar werd 7 maanden vervroegd. Het project gaat Maleficent: Mistress of Evil heten en laat ons zien hoe het verder gaat met de duistere fee. Hieronder is alvast een eerste teaser trailer te zien:

Visueel ziet het er in ieder geval erg goed uit, dus naar verwachting zal deze film zeker de moeite waard zijn. In de Verenigde Staten zal Maleficent: Mistress of Evil rond 18 oktober te zien zijn. Het is helaas nog onduidelijk wanneer deze film in de Nederlandse bioscopen zal verschijnen.

Uiteraard zal het titelpersonage weer gespeeld worden door Angelina Jolie en zullen daarnaast Elle Fanning, Chiwetel Ejiofor, Michelle Pfeiffer en Ed Skrein in de film te zien zijn. Deze laatste ken je wellicht van zijn rollen in Game of Thrones, Alita: Battle Angel en de eerste Deadpool film.

Disney Plus

Naast deze film werkt Disney natuurlijk ook nog steeds aan Disney Plus, een geheel eigen streamingdienst. Hierop zullen we wellicht de eerste Maleficent film terugzien. Daarnaast zal er ook veel nieuwe content verschijnen, zoals bijvoorbeeld series rondom Marvel en Star Wars.

In tegenstelling tot Maleficent 2 zullen we op Disney Plus wel tot 2020 moeten wachten. In de tussentijd zullen we het dus nog met Netflix en Videoland moeten doen.

Reageer op artikel:
Nieuwe trailer vervolg op Disney’s Maleficent met Angelina Jolie
Sluiten