Van Netflix tot de bioscoop: deze trailers zijn het kijken waard | Week 51 2019

Ze zeggen weleens dat leuke dingen beginnen bij de voorpret. Wat ons betreft geldt dat ook voor films, waarbij de hype vaak ontstaat na het verschijnen van de trailer. Vandaar dat we hieronder een overzichtje hebben gemaakt van de meest interessante trailers die de afgelopen paar dagen zijn verschenen. Naast bioscoopfilms hebben we er ook eentje voor een Netflix serie.

Wonder Woman 1984

Het bleef lang stil rondom Wonder Woman, maar onlangs konden we deze DC superheldin eindelijk weer eens in actie zien. Er verscheen namelijk een eerste trailer voor Wonder Woman 1984, waarin te zien is hoe het verdergaat met dit personage.

Wonder Woman 1984 zal in Nederland vanaf 4 juni 2020 te zien zijn. In de tussentijd kun je nog eens genieten van Justice League, waar de superheldin ook in voorkomt. Deze film is via Netflix te bekijken.

Ghostbusters: Afterlife

De Ghostbusters reboot werd helaas niet erg goed ontvangen, maar de reacties op de trailer van sequel Ghostbusters: Afterlife zijn daarentegen vrij positief. Wel zijn er een aantal mensen die vinden dat de video teveel aan Stranger Things doet denken. Hieronder kun je erachter komen of jij dat ook zo ziet:

Ghostbusters: Afterlife staat gepland om in juni 2020 uit te komen.

The Witcher (Netflix serie)

Netflix heeft zijn abonnees lang laten wachten, maar later deze kan er eindelijk genoten worden van The Witcher. De is een fantasyserie die zich volgens de eerste reacties met Game of Thrones kan meten. Er is een hoofdrol voor Henry Cavill, bekend vanwege zijn rol als Superman in enkele DC films.

The Witcher is vanaf 20 december via Netflix te bekijken.

Antlers

Antlers is een titel waarvan de eerste teaser erg aanvoelde als een standaard horrorfilm, maar in de recentelijk verschenen nieuwe trailer lijkt het alsof de makers toch iets goeds doen. Het gaat hier om een verfilming van het boek The Quiet Boy en heeft onder andere een hoofdrol voor The Irishman acteur Jesse Plemons.

Antlers zal rond april 2020 uitkomen. Het is nog niet bekend of de film ook in de Nederlandse bioscoop te zien gaat zijn. Mocht dat niet het geval zijn, dan verschijnt deze vast wel op Netflix.

Free Guy

Het verhaal achter Free Guy klinkt een beetje als de zoveelste geniale grap van hoofdrolspeler Ryan Reynolds, maar gaat hier om een echte film. Het verhaal speelt zich af in een soort openwereld-game die vergelijkbaar is met GTA. De hoofdpersoon is dit keer echter een simpel achtergrondfiguurtje dat dagelijks te maken krijgt met gewelddadige spelers die hem en zijn collega’s terroriseren. Totdat hij besluit om het recht in eigen handen te nemen en ook een speler te worden.

Free Guy staat gepland om in juli 2020 te verschijnen.

Netflix, Disney+ en ander filmnieuws

Meer nieuwtjes en andere artikelen op het gebied van films zijn te vinden op deze overzichtspagina. Ook lees je er alles omtrent Netflix, Disney+ en andere streamingdiensten.

Reageer op artikel:
Van Netflix tot de bioscoop: deze trailers zijn het kijken waard | Week 51 2019
Sluiten