Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Films & Series 8 feb 2020
Leestijd: 3 minuten

Apple TV+ tot HBO: deze trailers zijn het kijken waard in Week 6 2020

Er verschijnen in een week zoveel nieuwe trailers dat het lastig is om bij te blijven.  Met name omdat zo’n beetje iedere streamingdienst content uitbrengt, van Apple tot Netflix. Wij willen je daarom een handje helpen door hieronder de meest noemenswaardige trailers op een rijtje te zetten.

F9 | Bioscoopfilm

Waar fans het vorig jaar met een spin-off (Hobbs & Shaw) moesten doen, zal in 2020 weer een volwaardig nieuw deel in de Fast & Furious-reeks verschijnen. Onlangs verscheen de eerste trailer voor deze nieuwe film en het zag er weer erg spectaculair uit. Wel gaven veel mensen aan dat video wel erg veel verklapte. Kijk hem dus alleen als je niet bang voor spoilers bent.

Fast & Furious 9 staat gepland om op 21 mei naar de Nederlandse bioscoop te komen.

Burden | Bioscoopfilm

De film Burden speelt zich midden jaren 90 af en laat zien hoe een door Forest Whitaker gespeeld personage bevriend raakt met een white supremacist. Dit concept doet ons een beetje denken aan Green Book, maar het zou zomaar eens een interessante film kunnen worden.

Burden zal op 28 februari in een select aantal bioscopen uitkomen. Daarnaast vermoeden dat hij in Nederland over een tijdje op Netflix of Apple TV+ zal verschijnen.

Beastie Boys Story | Apple TV+ original

De kans is erg groot dat ook jij bekend bent met de iconische songtekst ”You gotta fight for your right to paaaaaaaaaaaaaarty…”. Dit nummer is afkomstig van de Beastie Boys, een groep waar Apple een documentaire omheen heeft laten maken.

Beastie Boys Story zal vanaf 24 april op Apple TV+ beschikbaar komen.

The Undoing | HBO Serie

Naast Apple blijft ook HBO series uitbrengen. Zo gaat in mei Big Little Lies van start, waarin niemand minder dan Nicole Kidman de hoofdrol heeft. Daarnaast komen ook Donald Sutherland en Hugh Grant in de serie voor.

Swallow | Bioscoopfilm

Er zijn trailers die weinig over het plot verklappen, maar wel een goede indruk geven van de sfeer die er in de film hangt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de promotievideo’s voor Apple TV’s Servant of de onderstaande trailer voor Swallow:

Swallow zal vanaf 6 maart in een select aantal bioscopen te zien zijn.

Mythic Quest: Raven’s Banquet | Apple TV+ original

Een andere Apple TV+ serie die eraan zit te komen is Mythic Quest, dat een sitcom is rondom een groepje gamedevelopers. Waar er eerder al trailers verschenen heeft Apple nu ook een uitgebreide ‘First Look’ online gezet:

Mythic Quest is vanaf 7 februari op Apple TV+ te zien.

The Burnt Orange Heresy | Bioscoopfilm

Naast de Beastie Boys is er nog een andere rockartiest die een rol in een filmproject heeft. Het gaat hier om Mick Jagger, die in de film The Burnt Orange Heresy een mysterieuze kunsthandelaar speelt. Dit project heeft echter niets van doen met Apple TV+ en is door Sony geproduceerd.

De film zal op 6 maart in een beperkt aantal theaters te zien zijn.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Apple TV+ tot HBO: deze trailers zijn het kijken waard in Week 6 2020
Sluiten