Nieuwe trailers van One Night in Miami, Justice League en nog veel meer

Er komen een flink aantal nieuwe series en films aan. Wij zetten alvast een aantal van de nieuwste trailers online, zodat je niets mist.

Hoewel veel films en series zijn uitgesteld vanwege COVID-19, betekent dat niet dat er helemaal niets meer uitkomt. In tegendeel, er staat weer een hoop op de planning. Zo kunnen we dit jaar toch nog Wonder Woman 1984 zien. Maar er is nog veel meer. Wij zetten alle trailers gewoon op een rijtje.

Wonder Woman 1984

Laten we beginnen met Wonder Woman 1984. Nu we weten dat de film vanaf 16 december in de bioscoop is te zien, deelt Warner Bros. een nieuwe trailer van de titel. Daarin zien we natuurlijk weer de bekende figuren.

Superintelligence

We blijven bij Warner Bros., want we gaan naar de trailer van Superintelligence. Deze film komt niet naar de bioscoop maar naar streamingdienst HBO Max. Deze komedie gaat over een vrouw die een AI probeert die de wereld wil vernietigen te proberen te bewijzen dat het waard is om de mensheid te laten leven. Vanaf 26 november is deze te zien.

Godmothered

We gaan terug naar december. Dan komt Disney+ met de magische film Godmothered. In deze typische kersfilm zien we een feeënpeetmoeder die een 40-jarige alleenstaande moeder die al sinds haar jeugd een wens heeft die niet uit komt. Vanaf 4 december kun je deze film zien, maar nu alvast de trailer.

One Night in Miami

We zitten inmiddels in januari, want dan is het de beurt aan One Night in Miami. Deze film is het regiedebuut voor Oscar-winnares Regina King. Het vertelt het fictieve verhaal van een ontmoeting tussen Muhammed Ali, Jim Brown, Sam Cooke en Macom X. De film is al te zien geweest op verschillende filmfestivals en kreeg daar goede beoordelingen. Vanaf 15 januari kan iedereen ‘m zien op Amazon Prime Video.

Chaos Walking

Een week later kunnen we allemaal naar de bioscoop, want dan is Chaos Walking te zien. Deze film speelt zich af in de toekomst waarbij mannen beïnvloed zijn door The Noise, dat alle gedachten zichtbaar maakt. Alle vrouwen zijn dood. De film kent een echte topcast met onder andere Daisy Ridley, Mads Mikkelsen en Tom Holland.

Justice League: Director’s cut

We sluiten af met een film waar nog geen exacte releasedatum voor is. Deze eerste trailer laat de directors cut door Zack Snyder van Justice League zien. We zien natuurlijk de superhelden van DC weer terug. Zo zijn er onder andere Wonder Woman, Aquaman en Superman.

Reageer op artikel:
Nieuwe trailers van One Night in Miami, Justice League en nog veel meer
Sluiten