Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Films & Series 26 feb 2020

Apple tot HBO: deze trailers zijn het kijken waard in week 9 2020

We leven in een tijd waarin nieuwe films niet alleen in de bioscoop verschijnen, maar ook op allerlei streamingdiensten, zoals bijvoorbeeld Netflix en Apple TV+. Het groeiende aantal online aanbieders betekent niet alleen meer content, maar ook meer trailers.

Ondanks dat een trailer niet altijd wat zegt over de daadwerkelijke film of serie kun je op deze manier soms wel leuke dingen ontdekken. Vandaar dat we de meest interessante video’s voor jullie hieronder verzameld hebben.

Amazing Stories | Apple TV+

Apple heeft onlangs de klassiekere anthologieserie (waarbij iedere aflevering een op zichzelf staand verhaal is) Amazing Stories van Steven Spielberg een reboot gegeven. Het resultaat is binnenkort te bewonderen en hieronder vind je alvast een trailer:

Amazing Stories zal vanaf 6 maart op Apple TV+ te bekijken zijn.

Westworld | HBO serie

Apple mag tegenwoordig dan wel veel in films en series investeren, maar een serie zoals Breaking Bad of Westworld hebben ze helaas echter nog niet. Er komt van die laatste overigens ook een nieuw seizoen aan, waarin dit keer een acteur uit Breaking Bad meedoet. Je kunt hem hieronder al even in actie zien:

Het derde Westworld seizoen is vanaf 15 maart te zien.

The Plot Against America | HBO serie

Er is ook een nieuwe trailer verschenen voor The Plot Against America, dat gebaseerd is op een boek van Philip Roth en gaat over een kwaadaardige leider die een golf van racisme en geweld veroorzaakt.

The Plot Against America is vanaf 16 maart op HBO te zien.

Miles Davis | Documentaire

Waar Apple TV+ een documentaire krijgt over de Beastie Boys, komt de Amerikaanse zender PBS binnenkort met een special over de legendarische jazzmuzikant Miles Davis. Deze bevat een hoop zeldzaam materiaal en kreeg tijdens de première direct goede kritieken.

De kans is aanwezig dat Miles Davis: Birth of the Cool later nog naar een streamingdienst zoals bijvoorbeeld Netflix of Apple TV+ zal komen.

Beforeigners | HBO serie

Fans van series als Vikings en See (Apple TV+) opgelet! HBO heeft een nieuwe trailer gedeeld voor Beforeigners, waarin we onder andere holbewoners en Vikingen zien tijdreizen.

Meer Apple TV+

Het is je wellicht opgevallen dat we deze week 3 HBO series hadden en slechts één original voor de streamingdienst van Apple. Vandaar dat we je ook even willen verwijzen naar dit overzicht met trailers voor Apple TV+.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Apple tot HBO: deze trailers zijn het kijken waard in week 9 2020
Sluiten