Met deze kit is geen slot meer veilig voor je

In films en series zie je regelmatig hoe allerlei dubieuze mensen sloten open weten te krijgen met haarpinnetjes of kleine pincet-achtige tools. Maar het openen van een slot zonder sleutels hoeft niet per se te betekenen dat je één of andere misdadiger bent. Vaak genoeg raken mensen hun eigen sleutels kwijt en als je wel eens bij de douane hebt gestaan en 1kg bagage van de ene koffer naar de andere moest overzetten, terwijl je zo’n goedkoop slotje had gebruikt, weet je zonder twijfel dat een slot kunnen kraken een handige skill is. Maar waar leer je zo’n skill zonder argwaan te wekken? Gewoon thuis met de Lock Pick Training Kit van Cool Material.

Doorzichtig slot met tools

De Lock Pick Training it bestaat uit en doorzichtig slot en verschillende tools om aan de slag te gaan. Dat doorzichtige slot is vooral handig, omdat je dan precies kunt zien hoe het mechanisme binnenin werkt en je beter begrijpt wat je precies moet doen om zo’n slot te doen denken dat er een sleutel in is gestopt.

training kit slot kraken

Inclusief sleutel voor de zekerheid

Met de kit kun je zo lang trainen als het nodig is om je skills naar een hoger niveau te brengen, zodat je voortaan nooit meer je koffer of kastjes open hoeft te breken omdat je de sleutel kwijt bent. Uiteraard is de kit niet bedoeld om uiteindelijk met andermans sloten aan de slag te gaan en ook die van je vriendin vallen daaronder. Overigens krijg je er wel ook een sleutel bij, voor het geval je toch niet zo’n snelle leerling bent als je had gedacht.

Lock Pick Training kit

Bestellen via Cool Material

Je kunt de set bestellen via Cool Material voor omgerekend 26 euro. Helaas is hij op het moment uitverkocht en blijkbaar zijn er dus behoorlijk wat mensen die altijd al en slot hebben willen kraken. Je kunt echter wel je emailadres achterlaten, zodat je een berichtje krijgt, wanneer de kit weer beschikbaar is. Gelukkig versturen ze hun pakketjes ook naar Nederland en hoef je dus niet aan de slag met allerlei omwegen.

Lock Pick Training kit

Natuurlijk bestaan er verschillende soorten sloten en zul je met je nieuwe skills ook weer niet alles open kunnen krijgen. Een slot dat je wellicht niet open krijgt met je nieuwe skills is het Litelock fietsslot. Het is een flexibel en licht slot voor je fiets, dat zo goed als onbreekbaar zou moeten zijn.

Cool Material

Reageer op artikel:
Met deze kit is geen slot meer veilig voor je
Sluiten