Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 12 okt 2017

Transform Races is de volgende grote update voor GTA Online

Als je nog veel plezier de online modus van GTA 5, GTA Online, speelt, dan kun je je binnenkort opmaken voor een nieuwe grote update. Onder de naam Transform Races krijg je een race-ervaring zoals je die nog niet eerder hebt meegemaakt.

GTA Online: Transform Races

Transform Races is een nieuwe racemodus, met een belangrijke twist. Tijdens de races kun je namelijk zomaar van soort race veranderen. Zo kun je het ene moment in een dikke race auto rondscheuren, om het volgende moment in een vliegtuig rond te vliegen. We hebben er nog geen bewegende beelden van, maar waarschijnlijk verander je van voertuig op het moment dat je door een portaal rijdt.

Op deze manier zijn races een stuk gevarieerder en hopelijk ook vermakelijker om te spelen. Transform Races moet later deze maand uitkomen. En niet veel later moet er ook een update komen, waarbij je zelf tracks kunt maken en die via Transform Races kunt spelen.

Transform races

Naast deze grote update, komen er ook nog een paar kleine updates aan. Zo staan er twee nieuwe updates voor de Aversary Modus op de planning. De eerste nieuwe modus is Condemned. Het is een free-for-all-modus, waarbij één speler een dodelijk virus heeft en de klok aftikt voordat hij het loodje legt. Het enige wat je kunt doen om hier van af te komen is een andere speler afknallen, die dan vervolgens de tikkende tijdbom heeft. De andere modus is Dogfight, waarbij je in de lucht spannende gevechten kunt uitvoeren.

GTA Online Transformed Races screenshots 1

Tot slot komen er binnenkort nog wat nieuwe voertuigen uit, waarmee je los kunt gaan. Ten eerst heb je de Hunter attack helikopter om mee los te gaan en daarnaast komen er twee toffe nieuwe wagens aan in de vorm van de Coil cyclone en de Vigilante. Wanneer deze uitkomen is nog niet bekend.

Wil je meer over gaming lezen? Bezoek dan zeker onze speciale gaming-pagina. Check ook hoe deze gamer gigantische chaos in GTA V creërt.

Reageer op artikel:
Transform Races is de volgende grote update voor GTA Online
Sluiten