Rutger Houweling
Rutger Houweling | LinkedIn Apple 23 augustus 2015

Transformeer je laptop tot een hipster krijtbord

Zo simpel kan het zijn! Het liefst willen we dat Uncover Lab ons een nieuwe achterkant van de laptop schenkt, maar dat houdt in dat we ‘m wel even kwijt zijn. Dat hebben we liever niet dus kiezen voor een andere oplossing om onze laptop te personaliseren.

Op Product Hunt kwamen we DrawAttention’s Blackboard tegen. En dat is iets wat we in principe niet nodig hebben in ons leven, maar waar we wel naar op zoek waren om onze laptop een andere tint te geven dan zo’n kale achterkant met een verlicht Apple-logo. DrawAttention’s Blackboard transformeert de achterkant van je laptop tot een krijtbord zodat je er alles op kwijt kunt wat je maar wilt. Of je nou een statement wilt maken of een goede grap. Het kan allebei. Laat je krijt het werk doen en je zult in koffietenten ongetwijfeld de nodige aandacht krijgen.

DrawAttention’s Blackboard is voor een tientje hier te bestellen. Wil je de achterkant van je laptop liever tot een whiteboard transformeren? Daar hebben de guys van DrawAttention ook een oplossing voor.

Het whiteboard van DrawAttention kost ook ongeveer tien euro en is hier te bestellen. Wat zou jij als eerste op de achterkant van je laptop schrijven?

Check ook:

Reageer op artikel:
Transformeer je laptop tot een hipster krijtbord
Sluiten