Mark Hofman
Mark Hofman Gadgets 10 jan 2020
Leestijd: 2 minuten

Transformers worden werkelijkheid dankzij Robosen op CES 2020

Transformers, die hippe auto’s die tot robots kunnen transformeren, worden werkelijkheid tijdens CES 2020. Het bedrijf Robosen toont op de beurs in Las Vegas de T-9 robot.

De Robosen T-9 robot bestaat al even, maar werd uitvoerig gedemonstreerd op CES 2020. Daar maakten we kennis met een levensechte Transformer die misschien niet zo groot is als het echte werk, maar wel degelijk indrukwekkend is.

Robosen T-9 maakt werkelijkheid van Transformers

In eerste instantie lijkt de Robosen T-9 een geavanceerd stuk speelgoed te zijn, dat vooral heel tof is om aan je vrienden te laten zien. Maar daarmee doen we de echte Transformer-achtige robot toch echt te kort. Naast dat het ontzettend vet is dat je van een bestuurbare auto een robot kunt maken, is het apparaat wel degelijk slim te noemen.

De Robosen T-9 is namelijk in de mogelijkheid om te leren van jou en jij van hem. Het gedeelte waarin jij leert van de Transformer is namelijk dat je 3D programmering kan leren met de meegeleverde applicatie. En wat leert de robot dan van jou? Nou, de unieke acties die jij met 3D programmering invoert voor de robot. Wil je dat hij als een ware Michael Jackson van de tafel af danst? Dan is dat zeker mogelijk, maar moet je daar wel zelf voor zorgen.

Daarbij is het mogelijk om dankzij spraakbesturing allerlei antwoorden te krijgen op vragen die je hebt over programmeren, wiskunde, taal en wetenschap. Ook is er een camera op de Robosen T-9 te vinden, waardoor jij makkelijk in contact blijft met je familie door de mogelijkheid om te kunnen videobellen.

Robosen T-9 Transformers

Maar at the end heb je een Transformer thuis staan van goed materiaal, waarmee je dikke punten kunt scoren bij je vrienden. Wat wil je nou eigenlijk nog meer?

Deze week zijn we aanwezig op de CES 2020 in Las Vegas. Meer lezen over onze avonturen of simpelweg gewoon de tofste innovaties ontdekken? Check dan zeker ons overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Transformers worden werkelijkheid dankzij Robosen op CES 2020
Sluiten