Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 25 januari 2018

TrapAdventure 2 is misschien wel de moeilijkste game ooit

Een beetje uitdaging in games is geen probleem. Je wilt immers niet in vijf minuten door je game heen zijn en dan een beetje voor je uit staren en nadenken over de keuzes die je in je leven hebt gemaakt. Er zijn echter games die heel moeilijk zijn. Titels als Super Meat Boy en de Dark Souls-reeks komen dan gelijk naar boven. Toch lijken die games niks te zijn in vergelijking met TrapAdventure 2.

TrapAdventure 2 is gemaakt door de duivel

Als je kijkt naar een stilstaand scherm van TrapAdventure 2, dan lijkt het op de zoveelste Mario-kloon. Als je er ehter mee begint had je op je blote knieën gebeden dat het een Mario-game was. De onderstaande video geeft je een aardig idee van wat je kunt verwachten.

Het is een game die eigenlijk nooit had mogen uitkomen, maar toch is hij er. Elke keer dat je denkt door te hebben hoe het werkt, dan doet de game weer iets compleet anders. De Japanner Hiroyoshi Oshiba is verantwoordelijk voor dit duivelsgebroed. Dus als je relatie kapot gaat door het spelen van deze game, dan kun je bij hem klagen. TrapAdventure 2 is misschien wel de moeilijkste game ooit

TrapAdventure 2

Toch is er een kans dat je de game mastert. Wie het veel speelt en precies weet hoe alles in elkaar zit, kan het einde halen. Op dat soort momenten kan TrapAdventure 2 er heel erg makkelijk uitzien. En kun je de game alsnog binnen een kwartier uitspelen.

Wat zeuren we nou eigenlijk? Eitje toch? Wil je zelf TrapAdventure 2 uitproberen? Dat kan, hij is gratis beschikbaar voor je iPhone. We wensen je er heel veel succes mee. Wil je meer over dit soort terror-games lezen of juist over gemakkelijkere games? Klik dan veilig naar ons game-overzicht, waar je onze artikelen vindt over allerlei soorten games.

Reageer op artikel:
TrapAdventure 2 is misschien wel de moeilijkste game ooit
Sluiten