Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Home 13 okt 2017

Voel je verheven in deze “hangmat meets cabana” creatie

Een hangmat is een handig item om bij je te hebben op vakantie. Het is een draagbaar bed, waarvoor je altijd wel een plekje vindt om hem op te hangen. Een standaard hangmat is echter te klein om eens uitgebreid te liggen of om met meerdere mensen in te schommelen. Met de TreePod kun je dat echter wel. Het klinkt als één of ander Apple apparaat, maar het is een hangmat en cabana in één.

Volgende stap in de evolutie van hangmatten

Waar een normale hangmat aan twee punten vast zit, hang je de TreePod maar aan één punt op. Het is volgens de makers de volgende stap in de evolutie van de hangmat en geeft je het comfort van een bungalow in combinatie met de fenomenale zweef ervaring van een hangmat. Het is in principe een soort tent welke je in de lucht hangt, waardoor je niet de harde vloer voelt en ook nog heen en weer kunt wiebelen.

TreePod

Genoeg ruimte voor vrienden en het gezin

In de TreePod hoef je niet alleen te relaxen, maar kun je gerust met vrienden of het gezin hangen. Er is een versie met een breedte van 152 cm en een variant van 182 cm. In beide passen drie volwassen of twee volwassenen met twee kinderen. Als derde optie geeft het team ook nog aan dat je met twee volwassenen en een hond in de zwevende tent past.

TreePod hangmat cabana

Prive genieten of 360 graden uitzicht

Omdat sommige mensen meer privacy willen en andere juist van het uitzicht willen genieten bestaan er twee uitvoeringen van de TreePod. De Cabana versie is meer een privé hangmat en komt in een ondoorzichtige stof. In de Lounge versie kun je echter 360 graden om je heen kijken door een soort gaas en genieten van je omgeving. Je kunt dan wel ook door iedereen in de omgeving bekeken worden.

TreePod

TreePod hangmat beter dan concurrentie

Uiteraard bestaan er al soortgelijke hangende tenten, maar TreePod zou volgens de makers toch beter zijn dan de rest. Zo zou het ten eerste goedkoper zijn dan vergelijkbare producten op de markt. Daarnaast zou het door de rechtopstaande wanden ook ruimer en meer comfortabel zijn. Andere zevende tenten hebben vaak aan de bovenkant een punt.Pledgen op Kickstarter

TreePod

Als je het zelf wilt testen is e TreePod via Kickstarter te bemachtigen. Voor 135 euro plus 17 euro verzendkosten kun je al een TreePod Lounge of Cabana naar je toe laten sturen. Verwacht wordt dat de TreePods al volgende maand worden geleverd.

Een andere handige tent is de Rhinowolf. Deze zweeft wel niet, maar hij is modulair en kan gebruikt worden om een heel tentencomplex te creëren.

Kickstarter

Reageer op artikel:
Voel je verheven in deze “hangmat meets cabana” creatie
Sluiten