Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Tech 10/12/2018

Triple-camerasysteem Galaxy S10? Case design onthuld!

Het design van de aankomende Samsung Galaxy S10 houdt de gemoederen al tijden bezig. Zo zagen we vorige week de eerste echte renders van het toestel verschijnen en kregen we eerder vandaag te maken met beelden van het prototype. Maar dankzij de mensen van Forbes zijn we voorzien van een case design voor het toestel, waardoor het design flink wordt weggegeven. Krijgen we een triple-camerasysteem voor de standaard S10?

Triple-camerasysteem Galaxy S10?

De afgelopen tijd worden we doodgegooid door alle Samsung Galaxy S10 geruchten en leaks. Van details tot aan een mogelijk design: we komen het allemaal tegen. Maar we kunnen niet ontkennen dat we ondanks alle informatie, officieel gezien vrij weinig weten over het toestel. Toch worden we de afgelopen twee weken dusdanig gebombardeerd met nieuwe informatie, dat we al een redelijk beeld in ons hoofd hebben. Niet alleen op het gebied van interne specificaties, maar ook op het gebied van design. Zo is een triple-camerasysteem zo goed als bevestigt. Zeker door de beelden die we vandaag doorkrijgen.

Samsung Galaxy S10 case design reveal

Via de mensen van Forbes zijn nieuwe concept designs voor Galaxy S10 hoesjes naar buiten gebracht. Zo hebben we een redelijk goed idee wat het toestel ons gaat brengen. Waar we eerder een 5G prototype en een S10+ prototype zagen met een opvallende notch, is dit design voorzien van een enkel gaatje in het scherm. Dat gaatje in het scherm is uiteraard Samsung‘s Infinity-O scherm, welke huis houdt op een 6.1-inch display. Maar waar we de voorkant van het toestel afgelopen tijd hét gesprek van de dag was, hebben we inmiddels grote interesse in de achterkant. Is de standaard S10 namelijk voorzien van een triple-camersysteem?

Het antwoord, volgens dit case design, is ja. Eerdere foto’s toonde dit systeem al op een S10+, maar lijkt dus ook aanwezig te zijn op het standaard model. Als we de geruchten mogen geloven hebben we te maken met een 12MP sensor, een 13MP telephoto camera en een 16MP wide-angle lens.

Samsung Galaxy S10 krijgt unieke notch - Galaxy S10+

Over welk systeem het toestel daadwerkelijk beschikt, krijgen we begin 2019 te zien.

Forbes

Reageer op artikel:
Triple-camerasysteem Galaxy S10? Case design onthuld!
Sluiten