Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 10 dec 2018

Triple Frontier: keiharde Netflix Original film met ijzersterke cast

Netflix scoort met zijn series, maar op filmgebied blijven de Originals achter. Ambitieuze projecten als The Ballad of Buster Scruggs en Roma brengen daar langzaam verandering in. Volgend jaar schittert een sterrencast in Triple Frontier.

Netflix scoort met Triple Frontier

Wellicht hebben we hier te maken met de sterkste cast in een Netflix Original, ooit. Ben Affleck speelt de hoofdrol, maar ook de rest van de cast is ijzersterk. Oscar Isaac, Pedro Pascal, Garrett Hedlund en Charlie Hunnam spelen allemaal een belangrijke rol.

Het blijft echter niet bij grote namen, want ook het plot weet te intrigeren. De bovenstaande mannen spelen een groep met loyale ex-Special Forces leden. Keer op keer wagen ze hun levens, maar rijk worden ze er niet van. Ze besluiten samen het heft in eigen hand te nemen. Hun plan? Een steenrijk en machtig drugskartel beloven. Dat belooft veel goeds!

Triple Frontier Netflix

De oud-militairen komen al snel in bizarre situaties terecht. Hoe overleef je in de jungle, in het hol van de leeuw? Zeker nu ze niet de steun van de overheid hebben, staan ze er helemaal alleen vol. Verwacht keiharde actie, met een serieus randje.

Nu is er ook een eerste trailer uitgekomen, die meteen de toon zet. De kogels vliegen om de oren, maar ook de acteerskills van de sterrencast komen ruimschoots aan bod. De streamingdienst heeft zelfs zoveel vertrouwen in Triple Frontier, dat de Netflix Original naar verschillende bioscopen komt.

Vanaf maart 2019 kun je dit veelbelovende project gaan checken. Hopelijk heeft het bedrijf een hit in handen!

Reageer op artikel:
Triple Frontier: keiharde Netflix Original film met ijzersterke cast
Sluiten