Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Cars 17 dec 2017

Triumph E Black Matter custom bike: twee rechte lijnen, no nonsense en snelheid

Je zult het bedrijf Barbara Custom Motorcycles misschien niet kennen, maar je zult ongetwijfeld houden van het werk dat ze leveren. Net zoals de naam aangeeft houdt het bedrijf zich bezig met custom bikes, waarbij de één er nog gelikter uitziet dan de ander. Een nieuwe toevoeging aan de collectie is de Triumph E Black Matter. Hoewel Triumph in de naam zit, heeft de Black Matter bijna alle kenmerken van een Triumph motor opgeslokt om er een gevaarlijk strak ontwerp van de maken.

Specificaties??

Zoals vaker bij Barbara Custom Motorcycles wordt er niet zo heel veel verteld over de motor. Eigenlijk wordt er gewoonweg niks bij gezegd en zijn er alleen plaatjes gepost op de de website, facebook en Instagram. Maar het is ze vergeven, want de plaatjes zijn voldoende om iedereen even zoet te houden, terwijl er met verbazing wordt gekeken naar wat ze nu weer hebben bedacht.

Triumph E Black Matter

Triumph E Black Matter wil altijd vooruit

De Triumph E Black Matter straalt één en al snelheid en no nonsense uit. Eigenlijk bestaat de hele motor uit twee strakke lijnen, welke onder een hoek bij elkaar komen. De motorfiets helt iets naar voren, waardoor je als bestuurder nooit rechtop zit, maar ook schuin naar voren over de weg zoeft. Door de aflopende lijn lijkt het alsof de motor altijd maar vooruit wil en klaar staat om ervandoor te gaan. Of de Black Matter comfortabel is gaan we ons niet afvragen. Ook al zit het vreselijk, is het een kleine prijs om te betalen voor zo’n heerlijk uitziende ride.

Triumph E Black Matter

Tesla motor

Op Facebook geeft een fan Barbara nog een tip om de T op de motorfiets van Triumph iets te tweaken, zodat het op het logo van Tesla lijkt. De motor zou namelijk zo in de lineup van Tesla pasen volgens de facebooker. Inderdaad zou een motorfiets van Tesla waarschijnlijk veel weg hebben van de Triumph E Black Matter. Voorlopig lijkt Tesla echter met andere dingen bezig te zijn, zoals misschien wel de meest gelikte Tesla tot nu toe: de Tesla Roadster.

Cool Material

Reageer op artikel:
Triumph E Black Matter custom bike: twee rechte lijnen, no nonsense en snelheid
Sluiten