Rutger Houweling
Rutger Houweling 17 apr 2017

Voor mensen zonder algemene kennis: probeer deze trivia thema’s

Soms speel je Trivial Pursuit met iemand en begin je je af te vragen of je tegenstander niet al jarenlang de kaartjes leest voor het slapen gaan. Gelukkig zijn er meer trivia spellen met onderwerpen waar je misschien meer van af weet. Hier onze favorieten.

Game of Thrones: the trivia game

In welk seizoen maakte Mellisandre haar debuut? Welk personage zei “The more people you love, the weaker you are”? Welke draak werd ‘The Black Dread’ genoemd? Als jij de vragen op deze antwoorden zonder enige twijfel weet, dan is de Game of Thrones Trivia een spel voor jou. Het spel gaat over de eerste vier seizoenen van de bekende serie en is hier te koop. Let op: het spel is in het Engels.

trivia games

Het Eredivisie Voetbalspel

Ken jij alle coaches, spelers, posities, rugnummers, kampioenen en verliezers van alle clubs in de eredivisie? Dan word je een kampioen in dit bordspel. De vragen gaan over de seizoenen ‘10/’11 tot ‘15’16 dus de jongere voetbalfanaten van de familie kunnen ook meedoen.

Trivial Pursuit Greatest Hits

Elke familie is wel in het bezit van minstens één Leo Blokhuis. Iemand die elk refrein mee kan zingen, elk lid van een Boyband op kan noemen en weet welke hit op welk album hoort. Diegene kan niet verliezen met Trivial Pursuit Greatest Hits. Trivial Pursuit heeft veel spellen uitgebracht omtrent muziek, maar dit is onze favoriet omdat het een verzamelspel voor zowel de jaren ’80 als ’90 is.

Speel jij toch liever bordspellen als Monopoly of Risk, maar ga jij meestal als verliezer naar huis? Dankzij deze tips win je altijd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Voor mensen zonder algemene kennis: probeer deze trivia thema’s
Sluiten