Vijf redenen om (niet) in Tron (TRX) te investeren #cryptocoin

Tron heeft als cryptocurrency Tronix en is gebaseerd op de blockchain. In tegenstelling tot bij andere cryptocurrency, ligt de focus op de entertainment industrie. Het is een open source protocol voor de digitale entertainment industrie en heeft als doel om een wereldwijd gratis content systeem te creëren voor de massa. Het eerste doel is niet om eraan te verdienen. Dit zijn de vijf redenen om wel of juist niet voor Tron te gaan.

Gebruikers krijgen deel van de winst

Eén van de leuke dingen aan Tron is dat gebruikers van het netwerk recht hebben op een deel van de winst, die er wordt gemaakt. Dit gebeurt proportioneel, maar is uiteraard wel verbonden aan bepaalde regels. Het is natuurlijk de vraag of je hier veel aan kunt verdienen, aangezien het de prioriteit is om de massa te voorzien van entertainment en niet om winst te maken.

Tron

Binnenkort mogelijk miljoenen gebruikers

Tron is afkomstig uit het verre oosten en zijn CEO, Justin Sun, heeft ook de app Peiwo ontwikkeld met op het moment zo’n 10 miljoen gebruikers. Er wordt momenteel gewerkt aan aan de integratie van Tron in de app, waardoor het systeem meteen door miljoenen mensen gebruikt zou kunnen worden. Dit zou uiteraard goed zijn voor de populariteit en implementatie van het platform en de Tronix cryptocurrency.

Schrijf je in voor de WANT nieuwsbrief?

En ontvang het tofste technieuws dagelijks in je mail!
[revue_subscribe]

Solide team

Tron heeft een solide team van ontwikkelaars, adviseurs en investeerders. Dit duidt erop dat er een goede kans is dat het een geslaagd project wordt. Daarnaast zou Sun een protégé zijn van Jack Ma, de oprichter van de de Alibaba groep. Ma is op het moment één van de rijkste zakenmannen in China en staat bekend als filantroop en visionair. Door velen wordt hij gezien als één van de meest invloedrijke mensen op aarde en in 2017 stond hij als tweede op de lijst van Fortune’s “World’s 50 Greatest Leaders”. Het feit dat hij Sun onder zijn hoede heeft genomen is dus behoorlijk positief voor Tron. Ook zou hij zijn invloed kunnen gebruiken om het platform te boosten.

Justin Sun CEO Tron

Gigantische voorraad Tron coins

Een nadeel aan Tron is dat er een behoorlijke voorraad aan coins is. Er zouden maar liefst 100 miljard Tronix zijn, en veel mensen houden om verschillende redenen niet van het feit dat er zoveel voorraad is. Denk maar aan het spelletje van vraag en aanbod. Als het aanbod hoger is dan de vraag, zal de waarde van de coins behoorlijk laag blijven. Aan de andere kant is het doel van Tron om wereldwijd massaal gebruikt te worden en dan zijn er inderdaad veel coins nodig voor het netwerk.

Onbewezen en onbegrijpelijke white paper

Op het moment heeft Tron zich nog niet bewezen en zou het een riskante investering kunnen zijn. Er zijn veel plannen, maar veel is nog niet uitgevoerd. Hun witboek, waarin onder andere het beleid en andere relevante informatie over Tron wordt beschreven, is voor velen ook redelijk onbegrijpbaar. Hierdoor zullen vele mensen eerder geneigd zijn om een tijdje af te wachten of liever te gaan voor een andere cryptocurrency.

onbegrijpelijk

Ook smartphones zijn tegenwoordig meer gericht op entertainment dan op wat anders. Waar je vroeger een mobiele telefoon had om mee te bellen en te teksten, zijn mensen eigenlijk nu meer bezig met games, verschillende apps en de camera. Zo haal je het beste uit de entertainment features van je Android toestel.

Reageer op artikel:
Vijf redenen om (niet) in Tron (TRX) te investeren #cryptocoin
Sluiten