Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 24 mei 2019

Trouwen in Final Fantasy XIV stijl? Square Enix maakt het mogelijk!

Final Fantasy XIV is één van de populairste MMORPG’s ooit. In de game kun je grootse avonturen beleven, maar uiteindelijk ook vrienden maken. In sommige gevallen gaat die vriendschap iets verder en ontstaat er liefde, die in de game leidt tot een huwelijk. Maar wat nou als je in het echt ook wilt gaan trouwen en een groot Final Fantasy XIV-fan bent? Nou, dan biedt uitgever Square Enix je nu in Japan de mogelijkheid om in de stijl van de game te gaan trouwen. En dat ziet er verdomd spectaculair uit.

Trouwen als in Final Fantasy XIV

Voor de speciale trouwerij moet je afreizen naar de plaats Kobe. Square Enix is daar een samenwerking aangegaan met het bedrijf Bridal Heart, wat gespecialiseerd is in het organiseren van huwelijken. Als koppel krijg je dan alles wat je uit Final Fantasy XIV zou willen krijgen. Ten eerste is er natuurlijk een bruidspak en jurk die gebaseerd zijn op wat je in de game kan dragen. Maar daarnaast wordt ook alles daarom heen in de stijl van de game gedaan.

Final Fantasy XIV trouwerij

Zo kun je het ja-woord uitspreken naast een enorm groot scherm waar artwork van de game op staat. Iets dat met de glazen vloer nog eens wordt weerspiegelt. Als de ceremonie voorbij is en het tijd is voor een feest, dan is daar ook aan alles gedacht. Zo zijn er Chocobo’s in de zaal, zijn de gerechten en de drankjes in de stijl van de game en kun je uiteindelijk met een enorm zwaard de mierzoete taart aansnijden.

Final Fantasy XIV trouwerij

En tot slot heb je natuurlijk nog het fotomoment waarbij de bruid en de bruidegom met een wapen uit de game kunnen gaan poseren. Op die manier heb je een huwelijk waarbij de liefde voor het paar en de liefde voor de gezamenlijke game centraal staat.

Wil je meer lezen over Final Fantasy XIV? Bezoek dan hier ons overzicht.

Reageer op artikel:
Trouwen in Final Fantasy XIV stijl? Square Enix maakt het mogelijk!
Sluiten