Daniel Koster
Daniel Koster 31 jul 2016

Met deze simpele truc ben je altijd en binnen no time van de hik af

Het is ons een enkele keer overkomen dat we tijdens een avondje stappen de hik kregen. Voor ons is de avond dan meteen verpest. Het enige dat je nog kunt doen is met een rood hoofd je adem inhouden en hopen dat-ie overgaat. Praten gaat dan niet meer, laat staan dansen! Om je dan voor te stellen dat er mensen zijn die de hik een week of langer hebben. Dat is voor ons de definitie van hel op aarde. Gelukkig is er een simpele truc die je altijd en vliegensvlug van de hik afhelpt!

Als we deze remedie tegen de hik nou eerder kenden..

Je kent vast een aantal manieren om de hik te verhelpen. Zo zou het werken als iemand je laat schrikken en is ook je adem inhouden een manier om het vervelende fenomeen kwijt te raken. Echter werken deze manier lang niet altijd. Gelukkig is er volgens een expert dé manier om van je hik af te komen. Hij heeft in ieder geval bij het behandelen van zijn patiënten in honderd procent van de gevallen een positief resultaat geboekt via deze methode!

Normaal drink je een glas water op deze manier:
Probeer nu eens te drinken van de andere zijde van het glas

Dit zou dé remedie zijn. Probeer eens te drinken van de tegenovergestelde zijde van het glas dan waar je normaal aan slurpt. Dit betekent logischerwijs dat je naar voren helt om het water naar binnen te krijgen, anders is dat onmogelijk.

Het is een soort van ondersteboven drinken dit. Echter is dit dé houding die je moet aannemen. Hierdoor span je namelijk spieren in je buik aan die de hik tegengaan. Volgens de expert ben je op deze manier binnen no time van het vervelende fenomeen af te kmen. Je kunt de video waar ‘ie het uitlegt hier checken trouwens. Wat ideaal dat zo’n simpele oplossing een stokje steekt voor dit vreselijke fenomeen. De volgende keer dat je weer staat te hikken weet je dus wat je te doen staat. Laat het ons alsjeblieft weten of de methode werkte!

Reageer op artikel:
Met deze simpele truc ben je altijd en binnen no time van de hik af
Sluiten