True & Co: een beha op maat dankzij crowdsourcing

Beha’s zijn kledingstukken die je het liefst niet zomaar even koopt. Je loopt er bijna altijd in, dus het is belangrijk dat ze comfortabel zijn én je lichaam goed ondersteunen. Ondergoed bestellen via internet wordt dus vrij lastig, maar wél minder ongemakkelijk dan in een winkel waar jan en alleman je kan zien. De Amerikaanse webshop True & Co heeft iets slims bedacht: met een internettest wordt bepaald welke beha het beste bij je lichaam past!

Dat klinkt bespottelijk, maar in dit geval is dat het niet. Alle informatie die je invult wordt vergeleken met de antwoorden van andere vrouwen. In totaal is de test al ruim een miljoen keer ingevuld, waardoor de verkopers veel kennis hebben verzameld. Op basis van de info hebben ze zelfs een eigen lingerielijn ontworpen.

Je kunt de test hier zelf invullen, om te weten te komen wat voor beha het beste bij je past. Bestellen is op dit moment helaas niet mogelijk buiten de Verenigde Staten… Mocht je een vriendin of kennis hebben in de States, dan valt er misschien wel iets te regelen!

Reageer op artikel:
True & Co: een beha op maat dankzij crowdsourcing
Sluiten