Ilona Braam
Ilona Braam Gadgets 25 jan 2019

Deze draadloze oordopjes doen meer dan je alleen door je workout slepen

Als je gaat hardlopen of eens in de zoveel tijd weer eens met tegenzin de sportschool bezoekt, kan het best wat doorzettingsvermogen vergen om je workout daadwerkelijk af te maken. Muziek is hierbij een soort redder in nood en kan je motiveren om toch door te zetten. Je oordopjes moeten dan wel aan bepaalde eisen voldoen, zoals kwaliteitsaudio leveren en natuurlijk in je oor blijven zitten. De nieuwe True Wireless Flash in-ear oordopjes van Under Armour kunnen die twee puntjes uiteraard afvinken, maar doen nog veel meer om je leven een stuk makkelijker te maken.

Under Armour oordopjes met JBL tech

De True Wireless Flash oordopjes zijn niet de eerste oordopjes die we van Under Armour hebben gezien, die handig zijn om tijdens je workout bij je te hebben. Eerder kwamen ze al met de Sport Wireless oordopjes, die ze in samenwerking met JBL lanceerden. En hoewel de Sport Wireless draadloos werkt, zijn de twee oordopjes nog steeds aan elkaar verbonden met een kabel. Bij de True Wireless Flash is dat niet meer het geval en vandaar dat True Wireless ook in de naam zit. Voor deze nieuwe oordopjes heeft Under Armour zich weer tot JBL gewend en we vinden dan ook verschillende JBL tech terug in de oordopjes.

Under Armour True Wireless Flash oordopjes

Features voor je omgeving

Als eerste is JBL Charged Sound van de partij, welke ervoor zorgt dat je muziek krachtig in je oren speelt een rijke bass verzorgt om je workout door te komen.  Daarnaast heeft JBL ook zijn Bionic Hearing technologie gedoneerd, welke de Talk-Thru en Ambient Aware features mogelijk maakt. Talk Thru zorgt ervoor dat de muziek wat zachter wordt als je praat, zodat je even met een mede-sporter kunt babbelen zonder de oortjes uit te doen. Ambient Aware zorgt er weer voor dat je tijdens het genieten van je muziek nog steeds je omgeving kunt horen. Dat is vooral handig als je op straat aan het joggen bent.

Under Armour True Wireless Flash oordopjes

Vijfentwintig uur aan luisterplezier

Verder hebben de oordopjes gevleugelde tips, zodat ze goed in je oren blijven zitten tijdens je workout. De IP67 classificatie zorgt ervoor dat je kunt zweten wat je wilt en de True Wireless Flash gewoon lekker door blijft werken. Mocht je urenlang willen genieten van je tunes, zou dat geen probleem moeten zijn. De batterij zou tot 5 uur mee moeten gaan en daarbij krijg je ook nog een oplaadcase, die meteen dient als powerbank voor een extra 20 uur aan luisterplezier.

De True Wireless Flash oordopjes zijn te bestellen via de Under Armour website, maar helaas zijn ze niet te vinden op de Nederlandse site. Op de Amerikaanse site kun je ze wel bestellen voor omgerekend 150 euro, maar dan moet je wel even een trucje uithalen om ze naar Nederland te krijgen. In dit artikel leggen we uit hoe je dat voor elkaar krijgt. Als je soms niet alleen zin hebt om naar muziek luisteren maar ook wel eens je eigen tunes wilt maken, kan dit horloge je daarbij helpen. Het is namelijk een soort mini synthesizer om on-the-go lekker zelf te pielen met beats.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Under Armour

Reageer op artikel:
Deze draadloze oordopjes doen meer dan je alleen door je workout slepen
Sluiten