Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gadgets 15 juli 2020

Trust komt met handige smartphone-accessoires en wij geven ze weg

Een goede smartphone is vandaag min of meer een must-have. Je doet er enorm veel mee. En via accessoires kun je er nog meer uithalen. Denk bijvoorbeeld aan zoiets als de Apple AirPods Pro om overal te genieten van heerlijke muziek. Dat is dan wel gelijk een flinke investering. De mensen van Trust hebben nu ook een line-up aan accessoires uitgebracht, die wat beter betaalbaar zijn.

Met de nieuwe line-up wil Trust de consument een aantal producten geven die bepaalde voordelen hebben, zonder dat ze een berg geld hoeven te kosten. De line-up bestaat uit powerbanks om je smartphone mee op te laden, draadloze earbuds, een draadloze speaker, koptelefoons en meer. Het volledige overzicht vind je hier.

Win handige Trust smartphone-accessoires

Nu is het altijd de vraag of bepaalde producten een beetje bij je passen. Gelukkig mogen wij nu een setje aan producten weggeven aan onze lezers. Het gaat om drie verschillende producten. Ten eerste hebben we de Nika Compact Bluetooth Wireless Earphones. Dit zijn draadloze earbuds die in een oplaadcase komen. Daarmee kun je opgeladen acht uur lang gebruiken en gaan ze met de hoes in totaal 18 uur mee. Verder kun je er makkelijk mee bellen wanneer hij met bluetooth verbonden is met je smartphone.

Nika Compact
Trust Nika Compact (Afbeelding: Trust)

De Primo Wireless Powerbank

Het tweede product dat we weggeven is de Primo Wireless Charging Powerbank. Een powerbank is min of meer een must-have om vandaag de dag te hebben wanneer je met je smartphone op pad gaat. Het voordeel aan deze is dat hij draadloos werkt, wanneer jouw telefoon dat ondersteunt. Handig wanneer je je kabel bent vergeten en toch echt stroom nodig hebt. Met een opslag van 20.000 mAh geeft hij ook veel stroom en kun je je device meerdere malen opladen.

Primo Wireless Powerbank
Primo Wireless Powerbank (Afbeelding: Trust)

Rokko Wireless Speaker

En om dit setje compleet te maken, hebben we ook nog de Rokko Bluetooth Wireless Speaker om weg te geven. Dit is een draadloze speaker die IPX5 waterbestendig is, waardoor je hem makkelijk mee kunt nemen naar het zwembad. Hij gaat zo’n 20 uur mee, waardoor je lang van je favoriete muziek kunt genieten samen met je vrienden. Heb je geen smartphone om hem aan te koppelen? Dan zu je wellicht ook gebruik kunnen maken van een micro SD-kaart om naar jouw content te luisteren.

Rokko Wireless Speaker
Rokko Wireless Speaker (Afbeelding: Trust)

Goed, dit complete setje geven we weg. Het enige wat jij moet doen om hier kans op te maken, is een mail te sturen naar [email protected], waarbij je aangeeft kans te willen maken op deze accessoires voor je smartphone. Laat daarbij ook je adresgegevens achter, zodat we de prijzen kunnen opsturen. Wil je meer lezen over alles dat met smartphones heeft te maken? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Trust komt met handige smartphone-accessoires en wij geven ze weg
Sluiten