Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Philips gadget voor in huis

Uncategorized Lisanne Beijen 16 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

De winkels Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks allerlei gadgets voor je smartphone, voor tijdens het sporten en nog veel meer. Soms zijn ze vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; de gadgets zijn vrijwel altijd betaalbaar. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Deze week is dat een luchtreiniger van Philips.

Waarom een luchtreiniger?

We horen je denken: ‘Je hebt een luchtreiniger toch helemaal niet nodig als je de ramen in huis een beetje open zet? En wanneer je je huis regelmatig poetst, stofzuigt en boent?’. Dat zou je misschien denken, maar een schoon huis dat goed doorgelucht is heeft nog steeds niet altijd schone lucht. Al helemaal niet wanneer je in een ouder en vochtig huis woont. Of wanneer je in de buurt van een snelweg woont. In deze gevallen is de kans op schimmel in huis en fijnstof in huis namelijk (nog) groter.

Een luchtreiniger helpt stof en fijnstof in huis te verminderen, en het koolstoffilter filtert een groot deel van de gassen uit de lucht. Ook schijnt een apparaat als deze te kunnen helpen bij het voorkomen van allergie klachten en tegen astma. Deze week kun je bij Aldi terecht voor een luchtreiniger van Philips.

Philips luchtreiniger Aldi
Philips luchtreiniger (Afbeelding: Philips)

Gebakken lucht of niet: Aldi heeft een goede deal

De luchtreiniger die Aldi deze week verkoopt heeft wat weg van een Bluetooth speaker. Hij heeft die functie (helaas) niet, maar belooft wel 99,5 procent van de ultrafijne deeltjes uit de lucht te filteren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan alle zwevende pollen, stof, huisstofmijt en bacteriën. Hij werkt in ruimtes tot een grootte van 49 vierkante meter.

Of het apparaat daadwerkelijk bijdraagt aan een ”gezondere leefomgeving”, zoals Aldi schrijft, durven we niet te zeggen. Maar het is het proberen wellicht wel waard.

Philips luchtreiniger aldi
Philips luchtreiniger (Afbeelding: Aldi)

Prijs: 129,00 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer opvallende gadgets voor een kleine prijs. Benieuwd naar wat de zijn? Bekijk dan hier de meest opvallende gadgets uit week 7.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen