Tuinproducten uit Lidl, Kruidvat en Action folder: week 28

#1 Lidl tuinaanbiedingen week 29 2019

Solar LED-tuinfakkel

We beginnen dit overzicht met deze handige Solar LED-tuinfakkel. Overdag wordt hij dankzij de kracht van de zon opgeladen en wanneer het dan gaat schemeren, dan wordt hij automatisch ingeschakeld. Op die manier word je tuin keurig verlicht terwijl de zon onder is. Een stuk veiliger wanneer je in het donker thuiskomt of in de avond nog wilt genieten van een drankje buiten.

Aldi Lidl Kruidvat action aanbiedingen

11,99 euro

Gasbarbecue

Een lekkere zomerdag kan perfect worden afgesloten met een barbecue voor jezelf en je vrienden. Met deze gasbarbecue kun je gelijk snel aan de slag. Hij beschikt over een RVS grillrooster, een rekje aan de voorzijde waarin sausen of andere bbq toebehoren geplaatst kunnen worden en een afschermkap. Verder heeft hij 2 traploos instelbare branders en 2 handige wielen voor gemakkelijke verplaatsing. Kortom, een verrijking voor de tuin.

Aldi Lidl Kruidvat action aanbiedingen

75 euro

Houtskool barbecue

Liever een traditionele barbecue-ervaring? Dan is er deze houtskoolbarbecue die een opvallend desgin heeft. Hij is niet heel erg groot, maar beschikt over een groot genoeg oppervlakte om je vlees en groente op te gooien. Verder beschikt hij over een regelbare luchttoevoer, waardoor je iets meer controle hebt over de temperatuur die je wilt creëren.

Aldi Lidl Kruidvat action aanbiedingen

64,99 euro

Reageer op artikel:
Tuinproducten uit Lidl, Kruidvat en Action folder: week 28
Sluiten