Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Tech 3 jun 2017

Professionele vlogger demonstreert trucs voor perfecte vakantievideo’s

Als je op vakantie gaat is het maken van een video de perfecte manier om later nogmaals van al je avonturen te genieten. Helaas blijkt het toch lastig om een mooi beeldverslag te maken en eindig je vaak met teleurstellende stukjes video. Gelukkig hoeft je dat vanaf nu nooit meer te overkomen. Filmora.io heeft namelijk een uitgebreide tutorial serie gemaakt, waarin je leert om waardige reisvideo’s te maken. En het het beste is: de complete serie gratis te volgen.

Haal je vlogger skills omhoog in 18 lessen

De tutorial-community Filmora maakte de videolessen in samenwerking met de bekende reisvlogger Justin Brunella. In het programma Mile30 Adventures deelt Justin zijn eigen reisavonturen met de kijker. Met de tutorials heeft hij nu de kans ook zijn ervaring met vloggen te delen. Hij neemt je stap voor stap mee langs een hele reeks onderwerpen en na achttien lessen kan het eigenlijk niet meer misgaan.

Filmora vlog tutorial

Voor beginners tot professionals

De serie is goed te volgen voor mensen die nul ervaring hebben met het maken van video’s. Maar ook de ervaren filmmaker kan nog wat leren. Zo krijg je de inside trucs over verschillende camerahoeken, soorten tijdverloop en hyperlapses. Ook video’s maken met je GoPro of iPhone wordt besproken. Justin vertelt je zelfs wat voor eten je in je rugtas moet meenemen tijdens je avonturen. En voor wie na het volgen van de eerste zestien lessen eigenlijk niks liever meer wil dan vloggen, legt hij uit hoe je er je werk van kunt maken.

Filmora tutorial

Omdat de serie van Filmora ervan uitgaat dat je behoorlijk actief bent en ervan houdt om buiten te zijn, is hij misschien niet geschikt voor iedereen. Voor wie liever gewoon thuis beelden schiet is dit een lijst van camerahacks die je in huis kunt gebruiken.

 

Reageer op artikel:
Professionele vlogger demonstreert trucs voor perfecte vakantievideo’s
Sluiten