Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Home 3 aug 2018

Met de TV Barrow kun je overal je tv neerzetten

Het vinden van de juiste plek van je televisie in je huiskamer is een flinke opgave. Wanneer je eenmaal de keuze hebt gemaakt, dan zit je daar eigenlijk aan vast. Als je dat liever niet hebt, dan is de TV Barrow echt iets voor jou. Dit is een soort van kruiwagen gemixt met een televisie en zorgt er voor dat je altijd en overal tv kunt kijken. Zolang je maar een stroompunt hebt.

Overal tv kijken met de TV Barrow

De TV Barrow is een ietwat lullige constructien. Via een beugen zit hij verbonden aan een ijzeren staaf. Deze zit vervolgens weer gekoppeld aan een wiel zoals je dat op je fiets hebt zitten aan de ene kant en een soort van standaard op poten aan de andere kant. Hij is zo makkelijk te rijden naar de plek waar je hem wilt hebben en kunt vervolgens dan televisie kijken. Volgens de maker is de constructie geschikt voor televisies met een afmeting van tussen de 32 en 42 inch. Voor grotere televisies is het overigens wel mogelijk om een custom model te laten maken.

TV Barrow

De grote vraag is natuurlijk: wil je dit? De TV Barrow is typisch een geval van een goed idee, maar uitermate slecht uitgewerkt. Ten eerst oogt de constructie nogal knullig. Daarnaast kun je zonder stroom en een kabel om een signaal op de tv te kijken er eigenlijk geen bal mee. Met andere woorden, je moet nog heel wat dingen aanpassen om uiteindelijk tv te gaan kijken. Ook heb je een huis nodig met veel ruimte.

TV Barrow

En als je voor dat laatste al het budget hebt: koop dan gewoon wat extra tv’s voor plekken waar je nu de televisie mist. Of maak gewoon gebruik van een high end iPad en haal op die manier al je gewilde media naar binnen. Zeker als je bedenkt dat de set je meer dan duizend euro kost.

Reageer op artikel:
Met de TV Barrow kun je overal je tv neerzetten
Sluiten