Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 11 mrt 2019

Deze week staan er twee events voor Pokémon Go op de planning

Hoewel het weer niet echt geschikt is om deze week naar buiten te gaan, hoopt de ontwikkelaar van Pokémon Go toch dat je het gaat doen. Deze week staan er twee grote evenementen op de planning, die allebei op hun eigen manier erg interessant zijn om aan mee te doen.

Pokémon Go en de Legendary Lunch Hour

De eerste wordt aankomende woensdag gehouden. Tussen 12 en 1 Nederlandse tijd wordt de Legendary Lunch Hour gehouden, wat de ontwikkelaar zelf een experiment noemt. Een uur lang zullen er in de verschillende Gyms een Raid worden gehouden. Op die manier kun je samen met vrienden, collega’s of klasgenoten je smartphone er bij pakken en even fanatiek aan de slag gaan. Een mooie manier om in een korte tijd heel wat Raids te voltooien en zo je collectie te vergroten. Tegelijkertijd is het ook zo dat de ontwikkelaar op deze manier hoopt wat extra Raid-pasjes te verkopen en meer geld binnen te halen. Zo slim zijn ze zelf ook wel weer.

Pokémon Go

Het tweede evenement staat gepland voor het weekend. Vanaf vrijdagavond tot en met maandagochtend kun je aan de slag met een Special Raid Weekend. De legendarische Pokémon Rayquaza kan dan in de raids opduiken en is dus een uitstekende kans om die te verslaan en hem vervolgens proberen te vangen. Het gaat een pittige uitdaging zijn en je hebt waarschijnlijk een mannetje of zes nodig om de Pokémon te verslaan. Dus zorg er voor dat je ook hiervoor je vrienden klaar hebt staan. En hopelijk is het weer dit weekend wat beter en regen je niet helemaal weg wanneer je er op uit gaat.

Pokémon Go

Kortom, er is weer genoeg te doen in de wereld van Pokémon Go. Wil je meer lezen over de game en alles wat er in speelt? Bekijk dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Deze week staan er twee events voor Pokémon Go op de planning
Sluiten