Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Tech 22 apr 2019

Tweede aflevering Game of Thrones gelekt

Gezien de immense populariteit van de serie zijn er veel hackers die proberen om de nieuwe afleveringen van Game of Thrones vroegtijdig te kunnen bemachtigen. Dit leek gisteren ook gelukt te zijn.

Alhoewel de tweede aflevering van het laatste Game of Thrones seizoen intussen weer uitgebracht is konden fans er dit keer net wat eerder van genieten dan normaal. Het bleek namelijk dat de aflevering gelekt was en al enkele uren voor de officiële release online stond.

Hoe dit precies heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend. Wel weten we dat HBO er alles aan doet om zowel spoilers als het lekken van afleveringen te vermijden. Er werd zelfs gezegd dat er neppe scenes zijn opgenomen om de ”te nieuwsgierige mensen” te misleiden.

Desondanks blijft het illegaal downloaden van de serie erg populair. De eerste aflevering van het nieuwe seizoen werd namelijk in de eerste week al zo’n 54 miljoen keer illegaal binnengehaald. Niet goed te praten natuurlijk, maar het wijst er misschien wel een beetje op dat HBO het erg moeilijk maakt om de serie te kijken.

Game of Thrones seizoen 8

Zo moet je in Nederland een abonnement hebben bij Ziggo om van de serie te kunnen genieten. Gezien het feit dat lang niet iedereen interesse heeft om over te stappen is de kans aanwezig dat ook de nieuwe aflevering veelvuldig illegaal gedownload gaat worden. Het blijkt echter niet zonder risico’s, want men laat weten dat de bijbehorende torrents veelvuldig besmet blijken te zijn. Daarnaast is Game of Thrones natuurlijk een serie die je in optimale kwaliteit moet kijken en die van downloads valt vaak er tegen.

De nieuwe Game of Thrones afleveringen behoren tot het laatste seizoen van de populaire serie. Dit is echter nog niet helemaal het einde. Er wordt namelijk aan een spin-off gewerkt met daarin deze acteurs en actrices in de hoofdrol. Wil jij jezelf optimaal voorbereiden op het afsluitende deel van de serie? Lees dan hier alles wat je moet weten over seizoen 8.

Reageer op artikel:
Tweede aflevering Game of Thrones gelekt
Sluiten